Tips til 17. mai menyen
Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet og gir en ypperlig anledning til å skeie ut litt på kjøkkenet til glede for familie og venner.
Om det blir en, to, tre eller flere retter som kommer på bordet vil selvsagt være avhengig av hvorvidt du har forspist deg på is, kaker og andre søtsaker tidligere på dagen eller ikke. Her har du forslag til retter som kanskje kan være til inspirasjon når du skal sette sammen menyen til 17 mai.
FORRETTER:
hummer
laksetartar
bruschetta
Alle forrettene på bloggen finner du samlet her.
HOVEDRETTER
kalvefilet
grillet entrecôte
andebryst
Flere hovedretter finner du her, og på tager som kalv, lam, storfe og svin, blant annet.
DESSERTER
pavlova
jordbær og mango
panna cotta
Alle dessertene på bloggen finner du samlet her.
Start gjerne det hele med en frisk og syrlig sitruslemonade, som gjør stor suksess blant både store og små.
De 10 beste festkakene finner du blant annet i dette innlegget og tips til koldtbord/buffet finner du her.
Lykke til med planleggingen og gjennomføringen!
Bra blogg, Trine!
Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg
Så fint! Takk! 🙂
Hei, dine matsider er de mest inspirerende jeg har kommer over…ALT frister! Om jeg ønsker å lage noe spennende og nytt søker jeg til din side, så har jeg det jeg trenger for å imponere familie og venner. Takk for at du deler din lidenskap med oss andre så vi får del i de helt fantastiske oppskriftene:)
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er slike kommentarer som gjør at det er ekstra morsomt å blogge om mat og matglede! 🙂