Forslag til 4-retters nyttårsmeny 2010
Er det du som skal stå for årets nyttårsmeny i år, har du trolig det samme problemet som meg; «hva skal jeg servere«? Jeg har ikke bestemt meg helt enda, men det kan se ut til at hovedingrediensene blir laks, reinsdyrfilet og hvit sjokolademousse, men oppskriftene kommer jo eventuelt ikke før utpå nyåret. Jeg kan imidlertid varmt anbefale menyen jeg serverte i fjor, som ble veldig velsmakende og vellykket:
Forrett
Hovedrett
Mellomrett
Dessert
Lykke til!
Publisert 28. 12. 2010
Ser ut som en nydelig meny : )Her har vi fast tradisjon med kalkun som hovedrett og hjemlaget daimiskake til dessert. Kos deg de siste romjuls dageneklem Tove
Du er så flink! Menyen høres og ser fantastisk ut! Bøyer meg i støvet 🙂
Kjære Deg, nå har jeg både kokt pærer, kjøpt hvitvin etter din anbefaling og lagt i bløt pinnekjøtt som du skriver i forrige innlegg… Regner med middagen i morgen blir bra??? TAKK for tips!!!
Blåost og portvin kan aldri slå feil! Mye fint her som vanlig:)
Jeg er stum! For en fantastisk blogg! Hvor i alle dager har jeg vært som ikke har funnet deg før? Men nå har jeg lagt deg til i rss-feeden min og jeg gleder meg til å prøve oppskriftene dine! Først ut er sjokoladefondant på nyttårsaften 🙂