Smørbrød med parmaskinke og chevrè
I forrige uke var vesle Mathias syk og mannen min og jeg byttet på å være hjemme. Mathiasen var virkelig syk og det gikk i ett, og det ble ikke mye tid og anledning til å tenke på seg selv. Den ene formiddagen sov han imidlertid godt et par timer, og jeg tok da et dykk i kjøleskapet i håp om å finne noe godt til lunsj, og det gjorde jeg! Ute var det sol og pent vær, og jeg fikk en kjempekoselig formiddagsstund på terrassen med godt smørbrød, te og en bunke kjøkkenkataloger (ja, planleggingen av nytt kjøkken er i gang!).
Jeg fant, jeg fant:Godt brødRucculasalatCherrytomaterParmaskinkeRødløkChevrè
Ha på rucculasalat på brødet og ringle over litt god olivenolje. Fordel parmaskinke, skivede tomater og tynne skiver med rødløk over. Gratiner chevrèen i ovnen på ca 200 grader i ca 5 minutter og ha oppå. Ringle over bittelitt olivenolje – og kos deg!
Publisert 24. 9. 2009