En skikkelig «schlager» på Nisseberget. Smaker ekstra godt med en halvtørr hvitvin til. Til 4 gode smørbrød trenger du: 

 
4 store skiver godt brød eller 4 rundstykker/ciabatta
smør til skivene/rundstykkene
assortert salat
300 gram nyrensede reker
1/2 rød paprika
10 sorte oliven
1/4 grønn squash
1/2 sitron
olivenolje
hakket gressløk
majones
nykvernet pepper

  1. Smør på brødskivene (evt rundstykkene/ciabattaene). Del brødskivene i to. Skyll salaten godt og rist av vannet. Fordel salaten ytterst på skivene.
  2. Finhakk paprika, oliven og squash. Bland dette med rekene.
  3. Press sitronen over blandingen. Ha i olivenolje og gressløk. Smak til med nykvernet pepper.
  4. Fordel rekeblandingen på brødet. Ha på majones. Legg den andre halve skiven oppå (eventuelt «toppen» av rundstykket/ciabattaen). Stikk evt en trepinne/tannstikker gjennom brødet.
  5. Pynt med strå av gressløk, agurk og paprika.
Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste