


LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE MED PAPRIKASAUS OG FLØTEGRATINERTE POTETER

TORSKEGRYTE MED TOMAT OG OLIVEN

«COQ AU VIN» – KYLLING I VIN

RATATOUILLE – FRANSK GRØNNSAKSGRYTE

SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK

BACONSURRET KYLLING MED EPLE OG BALSAMICOSAUS

REINSDYRFILET MED PLOMMER, RØDVINSAUS OG ANNAPOTETER

PINNEKJØTT PÅ «MANDELPOTETSENG»

FINNBIFF MED BACON, ROSENKÅL OG SELLERIROTMOS

NAN MED NIGELLAFRØ

KREMET FISKESUPPE

LAKSECURRY MED PAPRIKA OG SPINAT

TORSK MED CHORIZOSALSA OG BLOMKÅLPURE

SPICY VEGETARGRYTE MED KOKOSMELK, KIKERTER OG GRØNNKÅL

KJAPP CHILI CON CARNE

TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER

FRANSK LAMMEGRYTE MED BØNNER

TOMATSUPPE MED TORTELLINI OG PØLSE

PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT

PASTA E FAGIOLI – PASTA OG BØNNER

FISKEPINNER MED RÅKOSTSALAT OG CHILIMAJONES

KYLLING OG PAPRIKA MED HOT MANGOSAUS

SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT

KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT

FREDAGSTACO MED GUACAMOLE OG MANGOSALSA

FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS

REKER MED SITRONMAJONES

GRILLET LAKS MED HJERTESALAT OG EPLESALSA

HELGRILLET ENTRECÔTE MED URTESMØR

PØLSER OG LUN SALSA MED CHORIZO OG KIKERTER

PASTA AL LIMONE

LIMEMARINERT LAKS MED MANGO- OG AVOKADOSALAT

SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER

PIZZA CALZONE MED BAKT PAPRIKA, SKINKE OG MOZZARELLA

THAISALAT MED BIFF

KYLLING I CURRY

LAKS MED PEPPERROTKREM OG GRØNNKÅL

LAMMESKANKER MED ROTGRØNNSAKER

LINSESUPPE MED LAM

PASTA MED PØLSER, GRILLEDE GRØNNSAKER OG PARMESAN
