FARGERIK KYLLING KORMA
SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK
NAN MED NIGELLAFRØ
LAKSECURRY MED PAPRIKA OG SPINAT
PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT
KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT
FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS
THAISALAT MED BIFF
KYLLING I CURRY
LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS OG VÅRLØKSALAT
THAISUPPE MED TORSK, REKER OG KORIANDER
THAISUPPE MED TORSK OG REKER
NUDELSALAT MED REKER, AGURK, REDDIKER OG CHILI
THAISUPPE MED KYLLING
GONG BAO KYLLING
KYLLINGLÅR MED SPICY SOYASAUS OG WOKEDE GRØNNSAKER
LAG SUSHIEN SELV – MAKI OG URAMAKI
SOYAMARINERT SVINEFILET MED WOKEDE GRØNNSAKER OG NUDLER
ENTRECÔTE MED HOT CHILISAUS (neua yang sua hay rong)
Soyamarinert laks med spinatsalat
INDISK KYLLING MED RAITA
Hot fiskesuppe med torsk og asiatiske smaker
Nan med nigellafrø
INDISK KYLLINGSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI
Currygryte med oksekjøtt og paprika
KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA OG NAN
Laksetartar med avokado- og mangosalsa