


FARGERIK KYLLING KORMA

SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK

NAN MED NIGELLAFRØ

LAKSECURRY MED PAPRIKA OG SPINAT

PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT

KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT

FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS

THAISALAT MED BIFF

KYLLING I CURRY

LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS OG VÅRLØKSALAT

THAISUPPE MED TORSK, REKER OG KORIANDER

THAISUPPE MED TORSK OG REKER

NUDELSALAT MED REKER, AGURK, REDDIKER OG CHILI

THAISUPPE MED KYLLING

GONG BAO KYLLING

KYLLINGLÅR MED SPICY SOYASAUS OG WOKEDE GRØNNSAKER

LAG SUSHIEN SELV – MAKI OG URAMAKI

SOYAMARINERT SVINEFILET MED WOKEDE GRØNNSAKER OG NUDLER

ENTRECÔTE MED HOT CHILISAUS (neua yang sua hay rong)

Soyamarinert laks med spinatsalat

INDISK KYLLING MED RAITA

Hot fiskesuppe med torsk og asiatiske smaker

Nan med nigellafrø

INDISK KYLLINGSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI

Currygryte med oksekjøtt og paprika

KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA OG NAN

Laksetartar med avokado- og mangosalsa
