


OVNSBAKT GULROTSUPPE MED GULROTCHIPS

ITALIENSKE KJØTTBOLLER I TOMATSAUS

BAKT BRIE MED NØTTER, HONNING OG LIME

CRISPY DUCK MED PANNEKAKER OG HOISINSAUS

SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER (VIDEO)

RATATOUILLE – FRANSK GRØNNSAKSGRYTE

SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK

SPEKEMAT & GODT TILBEHØR PÅ JULEBUFFETEN

FIKENMARMELADE MED PORTVIN

PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT

KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT

SALAT MED VARMRØKT LAKS, ASPARGES, TOMAT, EGG OG KRUTONGER

FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS

REKER MED SITRONMAJONES

PØLSER OG LUN SALSA MED CHORIZO OG KIKERTER

PASTA AL LIMONE

SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER

THAISALAT MED BIFF

PASTA MED SMAKFULL TOMATSAUS

SALAT MED SPEKESKINKE, FIKEN, MOZZARELLA OG RUCCULA

LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS OG VÅRLØKSALAT

GULROTSUPPE MED APPELSIN OG INGEFÆR

PASTA ALLA PUTTANESCA

POTET- OG EPLESALAT

OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER MED BLÅMUGGOST

TIPS TIL ENKEL OG GOD TAPAS

KYLLINGNUGGETS MED DIP OG POTETSTAVER

KJØLESKAPSGRØT MED YOGHURT OG BÆR

PLOMMER MED YOGHURTKREM OG KRØNSJ

SANDWICH MED PÆRE OG BLÅMUGGOST

KYLLINGSANDWICH MED AVOKADO OG MANGOSALSA

PAI MED SPEKESKINKE, PAPRIKA OG ASPARGES

EN SLAGS SALAT NIÇOISE

ANTIPASTI – CAPRESE, BRESAOLA, ASPARGES OG AIOLI

NUDELSALAT MED REKER, AGURK, REDDIKER OG CHILI

TABBOULEH

HUMMUS

THAISUPPE MED KYLLING

HALVGROVE HAMBURGERBRØD

PASTA ALL’ ARRABBIATA
