OVNSBAKT GULROTSUPPE MED GULROTCHIPS
ITALIENSKE KJØTTBOLLER I TOMATSAUS
BAKT BRIE MED NØTTER, HONNING OG LIME
CRISPY DUCK MED PANNEKAKER OG HOISINSAUS
SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER (VIDEO)
RATATOUILLE – FRANSK GRØNNSAKSGRYTE
SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK
SPEKEMAT & GODT TILBEHØR PÅ JULEBUFFETEN
FIKENMARMELADE MED PORTVIN
PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT
KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT
SALAT MED VARMRØKT LAKS, ASPARGES, TOMAT, EGG OG KRUTONGER
FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS
REKER MED SITRONMAJONES
PØLSER OG LUN SALSA MED CHORIZO OG KIKERTER
PASTA AL LIMONE
SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER
THAISALAT MED BIFF
PASTA MED SMAKFULL TOMATSAUS
SALAT MED SPEKESKINKE, FIKEN, MOZZARELLA OG RUCCULA
LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS OG VÅRLØKSALAT
GULROTSUPPE MED APPELSIN OG INGEFÆR
PASTA ALLA PUTTANESCA
POTET- OG EPLESALAT
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER MED BLÅMUGGOST
TIPS TIL ENKEL OG GOD TAPAS
KYLLINGNUGGETS MED DIP OG POTETSTAVER
KJØLESKAPSGRØT MED YOGHURT OG BÆR
PLOMMER MED YOGHURTKREM OG KRØNSJ
SANDWICH MED PÆRE OG BLÅMUGGOST
KYLLINGSANDWICH MED AVOKADO OG MANGOSALSA
PAI MED SPEKESKINKE, PAPRIKA OG ASPARGES
EN SLAGS SALAT NIÇOISE
ANTIPASTI – CAPRESE, BRESAOLA, ASPARGES OG AIOLI
NUDELSALAT MED REKER, AGURK, REDDIKER OG CHILI
TABBOULEH
HUMMUS
THAISUPPE MED KYLLING
HALVGROVE HAMBURGERBRØD
PASTA ALL’ ARRABBIATA