HAVREGRYNSKULER MED ESPRESSO OG ROM
RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT
JULELUNSJ MED SPEKEMAT & POTETSALAT
SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADETOPPING
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
RØDKÅLSALAT MED EPLE & BJØRNEBÆR
SJAKKRUTER – «JULEKURVER»
KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER
PEPPERKAKER MED BLÅMUGGOST
ROCKY ROAD
SARAH BERNHARDT
KARAMELLPUDDING MED APPELSINSAUS
SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADE
KARAMELLER MED LAKRIS OG SITRON
JULEBRØD (TANGZHONG)
TOMATSILD MED CHILI
LAKRISKARAMELLER
LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS
TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER
HAVREKJEKS MED LAKRIS OG SJOKOLADE
JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE
BISCOTTI MED SJOKOLADE OG TRANEBÆR
BRINGEBÆRKJEKS
ELTEFRITT JULEBRØD MED ROSINER
BERLINERKRANSER
Gravet laks
JULEBISCOTTI
Juleskinke med kålrotstappe og sennepsaus
Julecookies på glass – med valnøtter, sjokolade og tranebær
Hjemmelaget gløgg