


HAVREGRYNSKULER MED ESPRESSO OG ROM

RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT

JULELUNSJ MED SPEKEMAT & POTETSALAT

SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADETOPPING

ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT

RØDKÅLSALAT MED EPLE & BJØRNEBÆR

SJAKKRUTER – «JULEKURVER»

KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER

PEPPERKAKER MED BLÅMUGGOST

ROCKY ROAD

SARAH BERNHARDT

KARAMELLPUDDING MED APPELSINSAUS

SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADE

KARAMELLER MED LAKRIS OG SITRON

JULEBRØD (TANGZHONG)

TOMATSILD MED CHILI

LAKRISKARAMELLER

LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS

TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER

HAVREKJEKS MED LAKRIS OG SJOKOLADE

JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE

BISCOTTI MED SJOKOLADE OG TRANEBÆR

BRINGEBÆRKJEKS

ELTEFRITT JULEBRØD MED ROSINER

BERLINERKRANSER

Gravet laks

JULEBISCOTTI

Juleskinke med kålrotstappe og sennepsaus

Julecookies på glass – med valnøtter, sjokolade og tranebær

Hjemmelaget gløgg
