 
    
    
      
  
  
      
       
    
    
      
  
  
      
       
    
    
      
  
  
      
      RESTE-FISKESUPPE MED URTEOLJE
 
    
    
      
  
  
      
      PIZZA MED COPPASKINKE OG BLÅMUGGOST
 
    
    
      
  
  
      
      ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
 
    
    
      
  
  
      
      PANNESTEKT TORSK MED CHORIZOSMØR
 
    
    
      
  
  
      
      LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE
 
    
    
      
  
  
      
      HELSTEKT CHILIKYLLING MED PAPRIKA, TOMAT OG APPELSIN
 
    
    
      
  
  
      
      LAMMEKEBAB MED SYLTET RØDLØK OG MYNTEYOGHURT
 
    
    
      
  
  
      
      