


HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS

BACONSURRET KYLLING MED EPLER OG RØDLØK

LAMMESTEK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS

BASILIKUMKYLLING MED BYGGRIS, SPINAT OG OVNSBAKTE TOMATER

SELLERIROTSUPPE MED EPLE OG BACON

POLARBRØD

HJEMMELAGET SOLBÆRGELÈ

HJEMMELAGET RIPSGELÈ

BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON

JORDBÆR- OG RIPSSUPPE

SOMMERSALAT MED JORDBÆR, EPLE, BLÅMUGGOST OG SPEKESKINKE

Fløtevafler

Påskecocotte med spinat, løk og tomat

«Jægerns» fiskeburger

Skrei med chorizo, granateple, spinat, asparges og potetpurè

Kalvefilet med portvinsaus, lun rødløksmarmelade og ovnsstekte poteter

Gravet laks

Reinsdyrfilet med eple- og portvinssaus, småløk og ovnsbakte rotgrønnsaker

Minipai med spinat, cheddar og speket pølse

Røkt laks med pepperrotkrem, eple, selleri og rug

Alt-i-ett gryte med oksekjøtt

Pannestekt breiflabb med tomatolje, spinat og ovnsbakt Gulløye

Kaldhevede hveterundstykker

Ovnsbakt torsk med paprikasmør og blomkålpurè

Pannestekt laks med smørstekt spinat og erter, blomkålpuré og pesto

Epleterte med vaniljefyll

Fiskesuppe med torsk, chili og ingefær

Eltefrie frokostrundstykker

Crostini med dillkrem og røkt laks

TYNNE SESAMKNEKKEBRØD

«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0

PANNESTEKT LAKS MED GRØNNSAKER I SITRONSAUS

FULLKORNSVAFLER MED BLÅBÆR

Roastbiff med varm potetsalat og pepperrotkrem

Potet- og spinatsalat med laks

Jordbærmarmelade med appelsin

Bursdagsbløtkake med jordbær og vaniljekrem

SJOKOLADEFESTKAKE MED FRISKE BÆR

Rabarbrasuppe med bringebærdropsis

Marsipanbløtkake med jordbær, vaniljekrem og valnøtter
