KANELBOLLER
SPELTRUNDSTYKKER MED LINFRØ
EPLESNURRER
SMÅ KANELRULLER
GROVT MATPAKKEBRØD
SOLBÆRSNURRER
BRINGEBÆRSNURRER MED APPELSIN
SYLTET RØDLØK MED CHILI OG INGEFÆR
FRØKNEKKEBRØD MED CHIA
KJØLESKAPSGRØT MED HAVRE, BÆR OG GRANOLA
TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON
SØT GJÆRBAKST – GRUNNOPPSKRIFT OG FAVORITTER
TORSK MED BALSAMICOVINAIGRETTE OG SOLTØRKEDE CHERRYTOMATER
SISSELS GROVBRØD 2.0
GRANOLABAR MED SJOKOLADE OG APRIKOS
LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS
TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE
TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER
ELTEFRIE RUGRUNDSTYKKER MED VALNØTTER
JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE
ELTEFRIE HVETERUNDSTYKKER
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
EPLESMØR
PANNESTEKT TORSK MED CHORIZOSMØR
EPLEMOS
POLARBRØD V. 2.0
MORMORS EPLEKAKE V. 2.0
KANTARELLSUPPE
HALVGROVT BRYTEBRØD MED SPELT
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
RABARBRAPAI MED JORDBÆR, INGEFÆR OG HONNINGKREM
NØTTEBUNN MED JORDBÆRMOUSSE OG SJOKOLADEKREM
SAFTIG SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADESMØRKREM
KJAPP JORDBÆRSORBET
ELTEFRITT LANDBRØD MED HAVRE OG LINFRØ
SJOKOLADETERTE MED RABARBRA OG JORDBÆR
RABARBRALIMONADE
RABARBRASIRUP
SAFTIG BRYTEBRØD MED VALMUEFRØ
FLETTELOFF