


KANELBOLLER

SPELTRUNDSTYKKER MED LINFRØ

EPLESNURRER

SMÅ KANELRULLER

GROVT MATPAKKEBRØD

SOLBÆRSNURRER

BRINGEBÆRSNURRER MED APPELSIN

SYLTET RØDLØK MED CHILI OG INGEFÆR

FRØKNEKKEBRØD MED CHIA

KJØLESKAPSGRØT MED HAVRE, BÆR OG GRANOLA

TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON

SØT GJÆRBAKST – GRUNNOPPSKRIFT OG FAVORITTER

TORSK MED BALSAMICOVINAIGRETTE OG SOLTØRKEDE CHERRYTOMATER

SISSELS GROVBRØD 2.0

GRANOLABAR MED SJOKOLADE OG APRIKOS

LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS

TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE

TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER

ELTEFRIE RUGRUNDSTYKKER MED VALNØTTER

JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE

ELTEFRIE HVETERUNDSTYKKER

FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM

EPLESMØR

PANNESTEKT TORSK MED CHORIZOSMØR

EPLEMOS

POLARBRØD V. 2.0

MORMORS EPLEKAKE V. 2.0

KANTARELLSUPPE

HALVGROVT BRYTEBRØD MED SPELT

SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM

RABARBRAPAI MED JORDBÆR, INGEFÆR OG HONNINGKREM

NØTTEBUNN MED JORDBÆRMOUSSE OG SJOKOLADEKREM

SAFTIG SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADESMØRKREM

KJAPP JORDBÆRSORBET

ELTEFRITT LANDBRØD MED HAVRE OG LINFRØ

SJOKOLADETERTE MED RABARBRA OG JORDBÆR

RABARBRALIMONADE

RABARBRASIRUP

SAFTIG BRYTEBRØD MED VALMUEFRØ

FLETTELOFF
