


SOYAMARINERT SVINEFILET MED WOKEDE GRØNNSAKER OG NUDLER

SPAGETTI MED SPINAT, SOLTØRKET TOMAT, HVITLØKCHIPS OG FETA

Kalvefilet med portvinsaus, lun rødløksmarmelade og ovnsstekte poteter

Reinsdyrfilet med eple- og portvinssaus, småløk og ovnsbakte rotgrønnsaker

ENTRECÔTE MED HOT CHILISAUS (neua yang sua hay rong)

Kylling med sort fullkornsris

Alt-i-ett gryte med oksekjøtt

Pannestekt breiflabb med tomatolje, spinat og ovnsbakt Gulløye

LANGTIDSSTEKT KALKUNBRYST MED HVITVINSAUS OG SØTPOTETMOS

Ovnsbakt torsk med paprikasmør og blomkålpurè

Pannestekt laks med smørstekt spinat og erter, blomkålpuré og pesto

Fiskesuppe med torsk, chili og ingefær

Tandoorikylling

Laks med kremet spinat og feta

Marinerte kyllinglår med mango, plommer, couscous og appelsinchilisaus

«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0

PANNESTEKT LAKS MED GRØNNSAKER I SITRONSAUS

Pasta med erter, bacon, sitron og parmesan

OVNSBAKT TORSK MED NØTTELOKK, SØTPOTETMOS OG SOYASMØR

Kjapp nudelsuppe med kylling og chili

Roastbiff med varm potetsalat og pepperrotkrem

Wraps med kyllingspyd, nektariner, avokado og yoghurt

Potet- og spinatsalat med laks

Honning- og urtemarinert kylling med grillede nypoteter og hvitløkskrem

Grillet svinefilet med grillede poteter, tomatsalat og tzatziki

Grillspyd med svinefilet, aprikos og hot mangosaus

Soyamarinert laks med spinatsalat

Gratinerte tortellini med blåmuggost og spinat

Sommersalat med skinke, nektariner, valnøtter og krutonger

Limemarinerte laksespyd med mango- og avokadosalsa

Bacalao

Potet- og purresuppe med sprøstekt bacon

Biff med saltbakt løk, parmesangratinerte tomater og rødvinssaus

INDISK KYLLING MED RAITA

Sennepsbakt lammefilet med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpurè og rødvinssaus

Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker, kikerter, bacon og chilismør

Pasta med reker og rød pesto

Linsesuppe med chorizo og paprika

Hot fiskesuppe med torsk og asiatiske smaker

LAKSEBURGER MED FENNIKELSALAT OG SITRONDRESSING
