


RESTEPAI

FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI

FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS

KREMET JORDSKOKKSUPPE MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE

SALTBAKTE POTETER

KYLLINGSATAY MED PEANØTTSAUS OG SPICY MANGOSALAT

SOMMERSALAT MED JORDBÆR, EPLE, BLÅMUGGOST OG SPEKESKINKE

Lammekebab med hvitløksdressing

Salat med ruccula, pærer, blåmuggost og valnøtter

SPAGETTI MED SPINAT, SOLTØRKET TOMAT, HVITLØKCHIPS OG FETA

Minipai med spinat, cheddar og speket pølse

Ovnsbakte rødbeter med chèvrekrem, valnøtter og balsamicovinaigrette

Pasta med erter, bacon, sitron og parmesan

FULLKORNSVAFLER MED BLÅBÆR

Wraps med kyllingspyd, nektariner, avokado og yoghurt

Grillspyd med svinefilet, aprikos og hot mangosaus

Sommersalat med skinke, nektariner, valnøtter og krutonger

Limemarinerte laksespyd med mango- og avokadosalsa

INDISK KYLLINGSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI

Tabbouleh

TOM KHA GAI – Thailandsk kokossuppe med kylling

Spelthorn til helgelunsjen

SPAGETTI CARBONARA

Minipai med løk, blåmuggost og tomat

Spinatpai med soltørket tomat og feta
