RESTEPAI
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
KREMET JORDSKOKKSUPPE MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE
SALTBAKTE POTETER
KYLLINGSATAY MED PEANØTTSAUS OG SPICY MANGOSALAT
SOMMERSALAT MED JORDBÆR, EPLE, BLÅMUGGOST OG SPEKESKINKE
Lammekebab med hvitløksdressing
Salat med ruccula, pærer, blåmuggost og valnøtter
SPAGETTI MED SPINAT, SOLTØRKET TOMAT, HVITLØKCHIPS OG FETA
Minipai med spinat, cheddar og speket pølse
Ovnsbakte rødbeter med chèvrekrem, valnøtter og balsamicovinaigrette
Pasta med erter, bacon, sitron og parmesan
FULLKORNSVAFLER MED BLÅBÆR
Wraps med kyllingspyd, nektariner, avokado og yoghurt
Grillspyd med svinefilet, aprikos og hot mangosaus
Sommersalat med skinke, nektariner, valnøtter og krutonger
Limemarinerte laksespyd med mango- og avokadosalsa
INDISK KYLLINGSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI
Tabbouleh
TOM KHA GAI – Thailandsk kokossuppe med kylling
Spelthorn til helgelunsjen
SPAGETTI CARBONARA
Minipai med løk, blåmuggost og tomat
Spinatpai med soltørket tomat og feta