ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS
TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE
ENTRECÔTE MED RØSTIPOTETER OG BALSAMICOSAUS
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
TORSK MED SOYASMØR, SPRØSTEKT BACON OG SPINATSALAT
REINSDYRFILET MED PLOMMER, RØDVINSAUS OG ANNAPOTETER
PINNEKJØTT PÅ «MANDELPOTETSENG»
KONFITERT LAKS MED LAKSETARTAR OG AVOKADOKREM
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS
KJØTTSUPPE
KALVEFILET MED GORGONZOLASAUS OG SESAMPOTETER
RØD FLØYELSKAKE MED HVIT OSTEKREM OG BLÅBÆR
HELSTEKT ENTRECÔTE MED FARGERIK POTETSALAT
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
OVNSBAKT TORSK MED KARAMELLISERT LØK OG MANDELPOTETPURÈ
REINSDYRFILET MED PLOMMER, OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK, RØDVINSAUS OG HASSELBACKPOTETER
Kalvefilet med portvinsaus, lun rødløksmarmelade og ovnsstekte poteter
Reinsdyrfilet med eple- og portvinssaus, småløk og ovnsbakte rotgrønnsaker
Pannestekt breiflabb med tomatolje, spinat og ovnsbakt Gulløye
Bursdagsbløtkake med jordbær og vaniljekrem
Biff med saltbakt løk, parmesangratinerte tomater og rødvinssaus
Sennepsbakt lammefilet med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpurè og rødvinssaus
Lammecarrè med ratatouille, potettårn og balsamicosaus
Reinsdyrfilet med plommer, glasert persillerot, rødløkskompott og rødvinsaus
Juleskinke med kålrotstappe og sennepsaus
Fårikål
Hjortefilet med plommer, glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus
Rosastekt reinsdyrfilet med røde plommer og glasert persillerot