Ønsker du å annonsere på nettsiden min, og/eller ønsker du et kommersielt samarbeid? Da er det fint om du kontakter mine dyktige samarbeidsparter i Adlink Media som tar seg av annonsesalg og konseptutvikling for meg. Bruk gjerne kontaktskjemaet nedenfor for å høre om mulighetene som finnes for å promotere nettopp din merkevare. 

Dersom det er noe du lurer på, eller har du kommentarer, ønsker eller innspill, er det fint om du legger igjen en kommentar til et innlegg på bloggen. For andre henvendelser (som du ikke finner svar på her) - benytt gjerne kontaktfeltet nedenfor.

Dersom det er noe du lurer på, eller har du kommentarer, ønsker eller innspill, er det fint om du legger igjen en kommentar til et innlegg på bloggen. Jeg har dessverre ikke kapasitet til å besvare spørsmål som sendes på mail eller via meldingsboksen på facebook/instagram/snapchat, men forsøker så langt det lar seg gjøre å besvare spørsmål som kommer i kommentarer til innlegg på bloggen. Da vil også mine svar kommer alle leserne til gode.

Dersom det er spesielle oppskrifter du leter etter, eller ønsker du tips om hvordan du best mulig kan finne frem på bloggen, kan du ta en titt HER, hvor det er nærmere beskrevet hvordan du kan søke deg frem til oppskrifter.

Ellers ligger det også mye nyttig informasjon under fanen TIPS & TING, og svar på Ofte Stilte Spørsmål finner du under FAQ. Tips om hvordan du selv kan sette sammen menyer finner du HER.

Dersom du ønsker et kommersielt samarbeid er det fint om du kontakter Adlink Media, som tar seg av annonsesalg og konseptutvikling for meg. Kontakt dem gjerne for å høre om mulighetene som finnes for å promotere nettopp din merkevare.

Trines matblogg ble etablert i 2007 og Norges mest besøkte matblogg. Bloggen hadde i 2016 i gjennomsnitt 1 650 000 besøkende (hvorav ca. 750 000 unike) og ca. 5 500 000 sidevisninger pr. måned. I desember 2016 hadde bloggen mer enn 1 million unike besøkende!

Dersom du ønsker å annonsere på nettsiden min er det fint om du kontakter Adlink Media, som tar seg av annonsesalg for meg. Jeg kan tilby annonseplass og produktomtaler på Trines matblogg, men kun for varer og tjenester knyttet til mat og drikke. Kontakt dem gjerne for å høre om mulighetene som finnes for å promotere nettopp din merkevare.

Trines matblogg ble etablert i 2007 og Norges mest besøkte matblogg. Bloggen hadde i 2016 i gjennomsnitt 1 650 000 besøkende (hvorav ca. 750 000 unike) og ca. 5 500 000 sidevisninger pr. måned. I desember 2016 hadde bloggen mer enn 1 million unike besøkende!

Kontakt

    Min Handleliste

    Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.