For oss matglade begynnner det etter hvert å blir et rikt utvalg av matblader å velge i. Ett av disse er Tara Smak. I Tara Smak finner du gode, varierte og ujålete oppskrifter. Du finner alt fra hverdagsmiddager, festmat, sesongmat og bakst. I tillegg til oppskrifter finner du matrelaterte reportasjer, faktaartikler, vintips og kokeboktips.

I det siste nummeret finner du spennende oppskrifter hvor blant annet epler, lam og sesongens grønnsaker spiller hovedrollen. Du får også spennende middagstips enten dere er to eller åtte til bords, du får tips om retromat og lærer å lage sjokoladefondant ved hjelp av nyttige steg-for-steg beskrivelser. Noe som fanget min interesse spesielt er artikkelen hvor Terje Ommunsen fra Plah lærer oss å lage moderne thaimat. En oppskrift på hasselnøttglassert svinenakke har fått et bokmerke og ligger an til å bli «bloggmat» om ikke så alt for lenge. Små, syndige sjokoladefristelser fristet også, men de bladde jeg raskt fordi vel vitende om at jeg kommer til å ta en nærmere titt neste gang det kommer kaffegjester på besøk.

Selv finner jeg mye inspirasjon i Tara Smak. Tidligere har jeg for eksempel blogget kjappe middagsretter som lammekarbonader med squash, tomater og feta og denne pastaretten. Oppskriften på sitronkjeks med valmuefrø er en av mine favorittkjeks.

Tara Smak tilbyr dere lesere et supertilbud, slik at du kan teste ut bladet selv. Prisen er kr 99 for tre nummer. Ordinær pris er kr. 74 pr. nummer, så her er det penger å spare. Tilbudet kan du bestille HER.

(Dette innlegget er skrevet på oppdrag fra Tara Smak, men det er jeg som står bak teksten og vurderingene som fremgår i innlegget.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Har forgjeves forsøkt å bestille elektronisk, men her er det en feil. Jeg får gang på gang beskjed om at postnummeret ikke kan inneholde tall, tiltross fot at det ikke gjør det, og kommer dermed ikke videre. ):

      1. Godt at vi fikk direkte kontakt og løst dette. Håper du blir fornøyd med Tara Smak. Bestillingssiden fungerer fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.