Det er på tide med et nytt eksklusivt kokeboktilbud igjen. Denne gangen har jeg ordnet med et tilbud på boken «Ole Martins beste tips«, med undertittelen «109 råd som gjør vennemiddagen til en fest». Ole Martin Alfsen er kokk og har skrevet mange kokebøker, men er kanskje mest kjent som kokken i TV-serien «4-stjerners middag». Boken er nok delvis basert på erfaringer han gjorde under innspillingen av disse programmene.

Dette er en litt annerledes, men veldig praktisk kokebok. Hvordan lage festmiddag uten stress? Hva kan du servere som er godt og samtidig enkelt? I boken får du blant annet tips om «Verdens enkleste treretter» og «Femretters fest uten stress». I tillegg til å få en rekke gode oppskrifter, får du også mange nyttige tips som er verdt å ta med seg når du skal arrangere et større eller mindre middagsselskap. Du får tips til planlegging, innkjøp, forberedelser, gjennomføring – og ikke minst får du tips dersom noe skulle skjære seg, under råd nr. 84 «Slik retter du opp feil i siste liten». Noe som også kan være verdt å ta en titt å er råd nummer 15 «Gjestene skal være mette helt til slutt» hvor du får råd om hvor mye du skal beregne per porsjon. Der er vi mange som har noe å lære!

Dette er en «feel good» kokebok som gjør at du får lyst til å invitere til fest, noe jeg nå har gjort – og kommer til å ta med meg flere av tipsene i boken. Det er ikke bare jeg som har falt for denne boken, se for eksempel her hva min gode venn og bloggkollega, Hobbykokken, skriver om boken her.

Kjøp «Ole Martins beste tips» ved å gå inn på DENNE linken (her kan du også «bla» i boken!) og oppgi rabattkode TRINE+OLEMARTIN. Da får du boken for kr. 179, ordinær pris er kr.298. Rabatten gjelder ut november 2012. Løp og kjøp – en god bok og en flott julegave!

Flere anbefalte kokebøker finner du HER.

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Spennende .. jeg «løp og kjøpte» .. hele fire stk. Må jo sørge for at unga mine får samme inspirasjon, selv om en av dem kun bruker kokebøkene til «pynt» på benken for å imponere damene ;-D En dag vil han nok bruke de også. Ha en fin søndag Trine :-)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.