den hvite kokebokserien

I samarbeid med Tanum kan jeg tilby nye, gode kokeboktilbud til dere lesere, nemlig Den store fiskekokeboka, Familiekokeboka og Den store kakeboka – til halv pris eller mer! Dette er tre favoritter i det som omtales som «Den hvite kokebokserien». Dette er kokebøker jeg mener bør være på alle norske kjøkken og som jeg henter mye inspirasjon i selv. I tillegg har det kommet en ny kokebok i serien, nemlig Bakeboka som du kan kjøpe til maksimal rabatt her. Med andre ord ypperlige julegaver til deg selv eller noen du er glad i.

FISKEKOKEBOKA er skrevet av de to kokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer. I denne kokeboken inviterer mesterkokkene oss med hjem til seg, for å vise oss at fisk og sjømat er kjapp, enkel og god hverdags- og festmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller oss hva vi skal se etter i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, tips og tilbehør til feiskemiddagen din. En klar favoritt! Pris: kr. 199 (fri frakt).

den hvite kokebokserien

DEN STORE KAKEBOKA er skrevet av konditor og kakemons Sverre Sætre, som er en stor inspirasjonskilde når jeg skal lage kaker eller desserter. Boken er spekket med alle de store kakeklassikerne og dessertkaker, med grundig beskrivelse av fremgangsmåte og illustrert med fristende bilder. I tillegg får du tips om grunnteknikker, dekorering, fyll og glasurer – og ikke minst en masse inspirasjon. Et kjempefin bok for alle kakemonser som gjerne vil imponere seg selv og andre. Pris: kr. 199 (fri frakt).

FAMILIEKOKEBOKA er skrevet av de to kokkene Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen, og inneholder mer enn 600 oppskrifter. Boken skal i følge forfatterne dekke alle familiens behov, enten det er middagsretter til hverdag og til fest, salater og supper, barnemat og brødbaking. I tillegg til det rikholdige oppskriftsregisteret får du med på kjøpet mye fakta om råvarene og kokkenes mange gode tips og triks, noe som gjør denne boken til et nyttig oppslagsverk. Pris: kr. 149 (fri frakt).

Kjøp bøkene Familiekokeboka, Fiskekokeboka og/eller Den store kakeboka ved å gå inn på linkene og oppgi rabattkode TRINESMATHVIT. Dette er ypperlige og kvalitetssikrede julegavetips! Rabatten gjelder til og med 10. desember 2013.

den hvite kokebokserien

BAKEBOKA er skrevet av konditor Sverre Sætre, hvor du finner gode oppskrifter på alt fra firkornbrød og grovt rugbrød til loff og rosinboller. Samtidig viser den oss hvordan baking kan være enkelt, moro og matnyttig. En av denne høstens kokebokfavoritter! I og med at denne boken er helt ny er det en fullprisbok, men du kan kjøpe den HER til full rabatt, kr. 349 (ikke nødvendig med rabattkode – og fri frakt). Løp og kjøp!

Ta gjerne også en titt i min KOKEBOKHYLLE på tanum.no, hvor alle kokeboktilbudene over er samlet, og du får også tips om andre kokebøker som kan være verdt å ta en titt på. Kjøper du bøker via min «Kokebokhylle» får du som regel minst 12,5% rabatt og frem til jul er det også fri frakt.

Ønsker du å bestille en signert utgave av TRINES MAT kan du gjøre det HER.

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Takk for tipset 🙂 Da er i hvert fall 3 julegaver planlagt. Har Fiskekokeboka selv og elsker den! Har fått så mye skryt for den krydrede soyasausen det står oppskrift på i den boka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.