Utsnitt knivsett

Endelig ble det lørdag igjen, og tid for et nytt blogglotteri. Denne helgen har jeg gleden av å lodde ut et knivsett i 5 deler fra Øyo. Knivsettet består av en brødkniv, kjøkkenkniv, liten filetkniv, stor kokkekniv og en finskjæringskniv, og har veiledende utsalgspris på kr. 1899. Knivene er laget av høykvalitetstål, og skaftet har en god passform for de fleste størrelser av hender. Skaftene er laget av laminert rosentre og bakelitt, noe som gjør dem holdbare og de tåler også lettere fuktighet. Jeg vant forresten et knivsett på 10 deler av samme sort da jeg i oktober ble kåret til Årets matblogger, og jeg er så langt veldig fornøyd med knivene.

Knivsettet kan bli ditt, og for å delta i trekningen må du:

 • skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette innlegget innen SØNDAG 14. DESEMBER KL. 22, og
 • gjerne gi meg innspill dersom det er noen oppskrifter eller lignende du savner eller vil ha mer av her på bloggen.

Det er kun anledning til å kommentere en gang. Kommenterer du flere ganger vil kommentaren bli slettet. (Dersom du ikke har kommentert på bloggen tidligere må jeg godkjenne kommentaren din, og da kan det ta litt tid før den synes på bloggen.)

Den heldige vinneren annonseres nederst i dette innlegget + på bloggens facebookside. Du må selv følge med på om du vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på epost til trines.matblogg@yahoo.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen. Hvis jeg ikke hører fra deg innen denne fristen trekker jeg en ny vinner. (Det er fint om Katrine som ble trukket ut som vinner av BakingSteel i julelotteri #1 også melder seg. Hvis jeg ikke hører fra deg innen søndag kveld vil pizzastålet bli trukket på nytt av de som meldte seg på trekningen der.)

Lykke til!

Takk til Brødrene Øyo AS som gir bort denne fine premien!

Oppdatert 15.12

I alt 356 meldte seg på trekningen, og nå er den heldige vinneren trukket. Det ble kommentar 89 og Anne Merete. Jeg gratulerer, og ber om at vinneren sender en epost til meg på trines.matblogg@yahoo.no innen en uke. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. En fryd for øyet og ganen denne bloggen! Har laget flere av rettene, med stor suksess fra de andre i familien! Enkle, velsmakende, og også mange gode desserter! Vil gjerne vinne knivsettet!

  2. Utolig bra blogg 🙂 alt jeg prøver smaker godt! Føler meg trygg når jeg prøver noe nytt, både på at jeg får skikkelig bruksanvisning og at resultatet smakergodt. Hadde vært stas å vinne:)!!

 1. øyo kniver er utrolig bra. Savner ikke noe oppskriftsmessig, men kanskje litt flere fremgangsmåte bilder 🙂

 2. Takk for en meget inspirerende og fin matblogg. Jeg bruker nå kun dine oppskrifter og det blir vellykket hver gang. I dag skal jeg bake berlinerkranser.
  God helg.
  Hilsen Tone

 3. Det er vel nettopp bredden på bloggen din jeg setter pris på.

  I tillegg er den veldig estetisk ~ en fryd for øyet

 4. Dette fantastiske knivsettet ønsker jeg meg!! 🙂
  Jeg kunne tenkt meg et innlegg om hvordan man lager en god leverpostei, om ikke til denne julen så til julen 2015. Kanskje med noen nye og spennende smaker, ulike versjoner. God jul, Trine!

 5. Skulle gjerne vunnet et slik sett. Kjøpte tilsvarende i julegave for noen dager siden. Knivene ser veldig bra ut og ligger godt i hånden. Gleder meg hver dagen over denne bloggen, og får mange ideer. Både blåbærpannacotta og sarah bernard har vært fulltreffere blant familiemedlemmer.

 6. Disse hadde vært spennende å prøve! Kjempefin blogg! Nå skal vi til å bake brune pinner og sjokoladebiscotti m appelsin! 🙂

 7. Åh, dette vil jeg være med på!
  Jeg er ihugga følger på bloggen din – spesielt etter boksigneringen din på Lørenskog for over ett år siden! Den suppen din du serverte der har blitt en stor favoritt!

 8. Fineste matbloggen 🙂 i går laget jeg fikenmarmelade og i dag brune pinner. Har laget mange av oppskriftene og prøver ut mye av det du legger ut. Virkelig en inspirasjonskilde 🙂 Superfine kniver 🙂

 9. fryktelig lyst å vinne! Har prøvd å tenke på innspill, men synes bloggen er bra som den er 🙂 skulle gjerne hatt oftere innlegg, hehe, men det er det eneste og godt forståelig ikke er lett kanskje!

 10. Kjempefin premie igjen! Vil selvfølgelig være med. Kan ikke si det er noe spesielt jeg savner, men kanskje noen nye menyforslag til festmiddager i disse høytider hadde vært noe?

 11. Hei! Jeg lager mat fra bloggen din flere ganger i uken, og deltar gjerne i lotteriet. Søkte etter Waldorfsalat, men det fant jeg ikke her. Takk for flott blogg, som jeg har stemt på! 🙂

 12. Hei Trine 🙂
  Er en ivrig bruker av bloggen din, og driver i skrivende stund og lager Sissels grovbrød 🙂
  Dette knivsettet har jeg siklet på lenge, så slenger meg på her og krysser fingrene.
  Ha ei fortsatt trivelig adventstid.
  Vennlig hilsen Tone Anette

 13. Kjøpte en liten Øya kokkekniv til mannen til farsdagen. Mannen var skeptisk da den ikke kunne gå i oppvaskmaskinen. Kona dro tilbake til Jernia og skulle bytte, men etter råd fra ekspeditrisen ble kniven med hjem igjen. Mannen prøvde kniven når kona var ute. Fikk tilbakemelding at kniven var jammen skarp …Kutt i fingeren ble resultatet, men kniven er fortsatt i skuffen. Om det skulle bli flere Øya-kniver i skuffen (noe kona håper), skal mannen advares ….

  Trines matblogg har hjulpet oss mang en gang med helgemenyen, foreningsmenyen, festmenyen osv. . Mange kjempegode forslag til alle anledninger.

 14. Hei, jeg vil gjerne vinne kniver!

  Jeg vet ikke om det er interessant mat-tema, men vi har nå forsøkt å spise veeeldig lite poteter, brød, pasta og ris i en måned. Det har gjort utslag på vekten og gitt mindre smerter i kroppen. Utfordringen er å finne oppskrifter. Vi hadde f.eks biffstrimler og løk stekt sammen med dampet brokkoli ved siden forleden dag. Helt OK, men det er vanskelig å finne nye kombinasjoner av råvarer. Da vi hadde poteter til biffkjøtt før, så holdt det jo lenge med broccoli. Nå savnet jeg liksom et slag til på tallerkenen, hvis du skjønner.
  Jeg tror det er flere enn oss som har lagt om kosten, og som trenger hjelp til å tenke nytt mht. råvarer og kombinasjoner.
  God helg! Har stemt på deg 🙂

 15. Hadde vært kjempefint med nye kniver til jul:-)) Har brukt dine oppskrifter i mange år nå, alltid vellykkede resultater:-)) Med dine gode forklaringer og nydelige bilder går det som en lek:-))

 16. Ja takk! 🙂

  Savner ikke noe spesielt. Takk for at du har lært meg å like gjærbakst. Får t.o.m skryt av svigermor 😉

 17. Det vil jeg gjerne vinne! Du har så mange gode kake oppskrifter, men flere er gjerne velkommen her hos meg!

 18. Bruker bloggen jevnt og trutt, og har brukt mange av oppskriftene med stor suksess. I dag står oppskriften på lussekatter for tur.

 19. Dette knivsettet vil jeg gjerne vinne:-) synes bloggen din er veldig bra, lett å følge oppskrifter og greit å finne frem!

 20. Prøvde ut oppskriften din på brente mandler;-) de beste jeg har smakt ever;-) ny favoritt, spørs om de varer til julaften, stadig vekk store og små hender i glasset…;-) takk for all super inspirasjon;-) hadde vært digg å fått nye kniver til jul;-)

 21. Skaftet på øyo-kniven jeg har har tatt kveld etter 25 års bruk, så det hadde vært kjekt å vinne nye kniver 🙂 Ha en riktig god helg 🙂

 22. Tusen takk for all inspirasjon du gir meg i bloggen din. Mange av dine oppskrifene dine har blitt favoritter! Vil gjerne vinne noen nye kniver 🙂 Ha en fin adventshelg

 23. Disse knivene er virkelig gode, har noen gamle med treskaft og de er best å jobbe med .
  Håper jeg er den heldige.
  Hilsen Wenche

 24. Skulle gjerne hatt dette knivsettet. Savner egentlig ikke noen oppskrifter, finner det jeg liker her på bloggen. Har etterhvert skrevet ut de oppskriftene jeg bruker mest og har de i en perm på kjøkkenet. Har nå prøvd Sarah Bernard i langpanne og det ble suksess! Takk for den.

 25. Åh, dette knivsettet var kjempefint! Har ikke umiddelbart noen ideer til noe du burde gjøre annerledes på bloggen din, da jeg synes du har et bredt spekter av oppskrifter og bloggen generelt er allsidig. Så fortsett med det!

 26. Det hadde vært en fin førjulsgave til huset her!

  Bloggen din er jo så komplett, men savner kanskje flere oppskrifter på gryteretter laget fra bunnen av! Suppene dine er jo fantastiske, men skulle hatt en god oppskrift på gryterett til kylling/svin med gode basisråvarer og grønnsaker 😀

 27. Finner mange og gode oppskrifter hos deg, men skulle jeg komme med noen ønsker, så er det flere salater. En annen ting som jeg lenge har tenkt å høre om du kunne lage er en kopi av byggrynsgrøten til Kaffemakeriet. De selger den på Strømmen, og den er veldig god.

  Takk for en flott blogg,

 28. Er på bloggen din hver dag, og finner alltid noe jeg får lyst til å lage. -Og det blir alltid godt. Savnet noen oppskrifter med and her om dagen (kylling er ikke lenger like fristende), så det hadde vært fint med noen ideer rundt and. Stemmer på deg, og trenger sårt nye kniver:-) (Da kan jeg også stryke ett punkt på ønskelista mi til jul). GOD JUL!!!

 29. Blir gjerne med, her er det så utrolig masse spennende oppskrifter, vanskelig å savne noe. Nå skal det bakes lussekatter etter din oppskrift. Gleder meg!

 30. Bloggen din, sammen med boka, gjør jobben på kjøkkenet til en lek og noe jeg gleder meg til hver dag. Oppskriftene er lette å forstå, har ingenting å utsette, og savner heller ingenting.

 31. Jeg blir gjerne med på trekningen 🙂

  Jeg har av og til savnet en soppsuppe. Setter ellers stor pris på oppskriftene.

 32. Hei!
  Jeg skulle ønske at du en gang i blant laget en ukemeny for studenter. For hovedsakelig en person der du hadde oppskrifter som brukte flere av de samme ingridiensene de ulike dagene. Da slipper man å handle inn så mye og så ofte. Som student er det viktig med sunn og næringsrik mat, samtidig som mange lommebøker ikke akkurat renner over med penger 🙂

 33. Hei Trine!

  Åh har lyst på knivene 🙂
  Jeg savner kanskje mer oppskrifter med frukt uten at det blir for mektig :-).

 34. Hadde vært morsomt å vinne dette!
  Jeg kunne tenkt meg en kategori som heter klubbmat/jentekveld, der oppskriftene gjerne er av den typen som kan lages dagen og varmes opp igjen før servering. Litt greit når klubbjentene kommer rett etter at barna har lagt seg 😉

 35. Hei!!
  Å, så fin premie – har hørt mykje bra om det merket!!

  Har stemt på deg på Vixen, du fortjener det – elsker oppskrftene dine!

  Savner egentlig ingenting, er så glad i både middagsoppskrifter, kaker og gjærbakst!

 36. Ja takk, svært gjerne!
  Kjempeflott at du har en god pdf-generator på bloggen. Samler en del av oppskriftene dine i iBooks på iPad og tar de med bl.a. på hytta.

 37. Har veldig lyst på nye kniver:) Takk for stor inspirasjon til å prøve nye oppskrifter. Flere oppskrifter til trykkoker hadde vært kjekt 🙂

 38. Disse knivene var jammen fine. Gode kniver gjør matlagingen til en lek 🙂 Takk for ukemenyene, de hjelper oss veldig i en stressende hverdag <3 Jeg ønsker deg en riktig god jul!

 39. Ønsker meg veldig nye kniver!! Oppskriftene fra Trines matblogg brukes flere ganger i uka, finner alltid noe som frister! Det fine er at det alltid kommer noe nytt, fortsett med det!

 40. Takk for en fin matblogg gjennom mange år. Jeg vil selvsagt gjerne være med i trekningen av dette fine knivsettet. Riktig god jul til deg og dine.

 41. Disse har jeg veldig lyst på – trenger virkelig noen gode kniver:) Nå skal vi lage chilimarmelade etter oppskriften din – det blir fin julegave!

 42. Jeg ønsker meg nye kniver! 🙂
  Skal til å lage tacokrydder som gi-bort gave nå og ønsker meg flere sånne type oppskrifter. Spiselige gaver/hvordan man enkelt kan lage ingredienser til oppskrifter selv istedenfor å kjøpe.

 43. Hadde vært kjempe fint å vinne. Er veldig glad i å lage mat, og godt redskap hadde vært fint for ein student som meg. Inspirerande blogg du har:)

 44. Hadde vært superdupert med et nytt knivsett. Flytter hjemmefra over jul, så det trengs! Har både boken din og leser bloggen jevnlig!

 45. Hei, jeg vil gjerne vinne gode kniver! Etter at jeg oppdaget bloggen din har jeg gått fra å lage mat fra ferdigprodukter / poser til å lage mat fra grunnen av. Tusen takk for flotte oppskrifter og lette fremgangsmåter hvor resultatet alltid blir velsmakende mat 🙂

 46. Fantastisk blogg. I dag skal jeg lage pepperkakedeig etter din oppskrift! Spent på resultatet da jeg har slitt med å finne en god oppskrift.

 47. Du har fått matlaging for meg til å bli noe utviklende og kjekt jeg kan gjøre istedet for et lite ork.
  I går serverte jeg gulrotkake a la r o o m i barnehagen og fikk gode tilbakemeldinger.
  I dag vil jeg prøve å lage bringebær marsmallows – det har jeg aldri gjort før.
  Takk for inspirasjonen.

 48. Trenger sårt nye kniver! Jeg har sagt det før en gang, men bloggen din revolusjonerte kokkeleringen her i huset. Da jeg begynte å følge bloggen din for flere år siden, ble mannen i huset så fornøyd at han lærte seg å lage middager fra grunnen. Ikke mer spagetti og hamburger. Nå har han blitt så flink! Fortsett å inspirere Trine!

 49. Fin blogg med mange gode oppskrifter og inspirasjon å hente.
  Benytter for meg for det meste av bakeoppskriftene dine.
  Gjerne flere oppskrifter på sunn bakst.

 50. Vil gjerne vinne. Syns egentlig bloggene din innholder det aller meste, men kunne gjerne hatt noen flere vilt oppskrifter

  1. Gratulerer, du er den heldige vinneren! Send meg en epost innen en uke, så skal jeg sørge for at du får premien din! (Og, flere viltoppskrifter kommer. Har fotografert en i dag ;))

 51. Jeg vil veldig gjerne vinne en så fin premie 🙂

  Veldig glad i å lage mat – du kan jo kokkelere mer med allergivennlige oppskrifter, det er utfordrende og gøy. Glutenfri, melkefri, sukkerfri, veganske, vegetar, paleo osv 🙂

 52. Jeg vil gjerne vinne, for flere oppskrifter kan jeg finne, på å lage det blir stas, uten noe særlig mas, denne bloggen er helt topp, mye god mat i hus er flott, for nå i julestria her, trenger jeg litt ideer der. God jul!

 53. det så ut som noen deilige kniver å jobbe med,kunne gjerne tenkt meg de.ellers så syens jeg mangfoldet dit på denne bloggen er helt supert,forsett den gode jobben du gjør..

 54. Ny gode kniver er aldri feil! Takk for en fin oppskrift på eltefritt julebrød. Det spiste vi idag på julelunsjen med julebesøket vi hadde. Eg skal absolut prøv flere av dine eltefrie oppskrifter. Eg har veldig løst å bli god på å bak surdeigsbrød så oppskrifter på det vil eg gjerne se her på bloggen.

 55. Bloggen din er førstevalget når oppskrifter skal sjekkes ut! Vet du har hatt grønnkål med i noen av dine oppskrifter – men mer fokus og oppskrifter på denne flotte grønnsaken, både den grønne og røde varianten,hadde vært supert!

 56. Flere av lakserettene er blant mine favoritter, får aldri nok av gode fiskeretter som er raske å lage på en travel hverdag :). Nye kniver hadde vært en flott julegave.

 57. Jeg vil veldig gjerne vinne det flotte knivsettet:-)
  Må bare skryte av bloggen din – så mye god inspirasjon. Setter pris på lunsjretter til å putte i matboksen til ungene:-))

 58. Nye kniver blir aldri feil!

  Jeg er fornøyd med bloggen din.
  Men, kanskje kunne æ ønske litt mere rein og elgkjøtt.
  Helt Vilt;) Jeg liker og skave viltkjøtt. Hvis du har noen tips og oppskrifter på thaimat
  blir jeg veldig glad. Ellers er bloggen din den BESTE.

 59. Ååå, tenk å kunne vinne SKARPE nye kniver..! *sukk*..
  Den flotte og lekre bloggen din blir hyppig brukt 🙂 Takk for mange god matopplevelser!
  Som andre har nevnt så hadde det vært gøy med noen spennende vegetarretter og gjerne mer viltretter 😉
  Flott med kategorien spiselige gaver. Jeg elsker rødløksmarmeladen!!!

 60. Fin blogg. Nettopp oppdaget. Har du noen gode oppskrifter ved bruk sv støpejern gryte. Gjerne bakverk også. Keep it going and have fun

 61. Jeg fant bloggen din en søndag jeg søkte etter oppskrifter på biscotti og kylling kombinert med kokosmelk og ingefær. Fant oppskrifter på begge deler på bloggen din, jeg har abonnert på den siden. Har foreløpig ikke oppdaget noen spesielle oppskrifter jeg savner, men det er mange av oppskriftene dine som er uprøvd enda 🙂

 62. Veldig fornøyd med nettsidene dine. Vi bruker stadig flere oppskrifter, og jeg synes du har gode forklaringer – passe detaljerte.
  Synes noen ganger mobilversjonen er litt tung å bruke, så mitt juleønske er en app fra Trines matblogg 🙂

 63. Kniver er fint å ha, så jeg roper høyt JA!
  Ønsker meg sårt noen nye kniver, så jeg kan kutte maten i skiver.
  I dag står jeg bare og river, for knivene mine er det rett før jeg hiver.
  Jeg elsker bloggen din, og jeg er en «Trine-beliver». Får masse nytte av bloggen din- Takk for at du er en idé-giver! 🙂

 64. Läsare från grannlandet! Läser alltid dina inlägg och håller tummarna för att vinna knivsettet! Det vore en jättefin julgåva! Hälsningar från Sverige!

 65. Har fått masse inspirasjon gjennom oppskriftene dine som jeg gjerne anbefaler til alle. Skulle gjerne vunnet knivsettet. Det har jeg alltid ønsket meg

 66. 1000 takk for deilige og gjennomprøvde oppskrifter. Vet at de fungerer uten at jeg må prøve og feile meg frem med mengder og steketemperaturer. Dette er et nytt knivmerke for meg så sier selvfølgelig ja takk til å vinne disse herlighetene. Vakre og stressfrie førjulsdager ønskes deg, Trine.

 67. Hei, gjerne blir jeg den heldige vinneren, men hvis ikke finner jeg alltid gode tips og flotte oppskrifter. En blogg jeg jevnlig følger og oppsøker. Ingen av oppskriftene jeg har prøvd har slått feil, så stor takk. Boken din står også nå i bokhylla :-). God jul!

 68. Følger aktivt med på bloggen din og bruker mange av oppskriftene dine. Så langt i juleforberedelsene har jeg både bake pepperkaker og julebrød etter din oppskrift. Supergode oppskrifter.

 69. Hei!
  For noen flotte kniver, de skulle jeg gjerne ha vunnet!
  Jeg har ikke så mange innspill å gi, men vil gjerne takke for masse inspirasjon, særlig på fiskefronten! Du har så mange gode ideer med hensyn til tilbehør, fiskerettene er noe av det mest spennende jeg lager nå 🙂

 70. Ååå dette hadde vært den perfekte førjulsgaven til meg selv. Elsker å lage mat og trenger virkelig noen nye kniver. Så nå krysser jeg både armer og bein:-)
  Digger bloggen, alltid gøy å inn å lese og se på de fine bildene. Så bra med så mange sunne oppskrifter 🙂 følger deg aktivt på ig og pinterest

 71. Øyo kniver = uunnvælig på kjøkkenet! Kunne gjerne supplere de jeg allerede har..noen kjøpt, noen arvet!! Matbloggen med allsidige oppskrifter = også til stor glede på kjøkkenet..gode tips og allsidige også!

 72. Hei. Ville ikke takket nei til nye kniver 🙂 Takk for at du kjemper kampen for matlaging fra bunnen av! Er innom bloggen eller boka daglig. Om jeg skulle gitt et tips på noe jeg savner er det kanskje mer bruk av vekt (gram) i stedet for volum (liter) når du oppgir mengde av ingrediensene i oppskriftene.

  Fortsett det gode arbeidet!

 73. Hei, følger bloggen din og er mektig imponert over alle de gode oppskriftene. Siden din er alltid første vag 🙂

 74. Jatakk! 🙂 Hadde blitt O jul med din glede om jeg hadde vunnet dette knivsettet! 🙂 Da kunne jeg gitt settet til min kjære pappa 🙂 Nå har han dessverre en haug med gamle og slitne kniver fra flere forskjellige serier/leverandører :/

 75. Hei Trine! Jeg er fast leser og finner alltid gode råd og inspirasjon i oppskriftene dine. Mange av dine retter er faste gjengangere i mitt middagsreportuar. I dag lette jeg etter en oppskrift på salte kjeks, men slet med å finne det. Har du en oppskrift til det, eller kan du evt trylle frem en ny? Jeg er enig i at det er morsomt å lage alt fra bunnen av, og salte kjeks har jeg verken tenkt på eller prøvd før.

 76. Nytt knivsett ville gjort matlagingen enda morsommere! Enn så lenge så er det ingen opskrifter jeg ikke har funnet hos deg, og hvis jeg trenger inspirasjon så går jeg automatisk inn på siden din – og blir like fornøyd hver gang 🙂

  Nå skal det lages pizza, og inspirasjonen er selvfølgelig hentet her hos deg!

 77. Så flott konkurranse. Jeg ønsker å prøve lykken 🙂
  Gleder meg til å ta fatt på julekonserten neste helg, etter inspirasjon fra bloggen din.

 78. Er inne på bloggen din daglig og har akkurat bakt lussekattene.
  Forslag til sunn og god matpakkelunch for litt store barn som er lei av brødskiver ville vært kjærkomment.

 79. Hei,

  Eg savner ei god oppskrift på Nordlandskaker, Mamma lager noen gode, m sirup. men ho bare slumper, så får ikkje noe ordentlig oppskrift ut av ho.
  (her på Sørlandet kaller svigermor dei for vestlandlefser, men hennes er uten sirup. vet at noen kaller dei Mørelefser også. for meg er lefse de tørre tynne som flatbrød, som du må bløyte, og har sukker å kanel på. ei god oppskrift på det savner eg også, eu uten poteter i).

  Har prøvd noen av oppskriftene dine, Er veldig fornøyd.

  Prøver gjerne lykken på knivene.

  Ønsker deg ei fin jul. Klem,

 80. Logget meg på for å finne inspirasjon til forrett og dessert på nyttårsaften. Har alltid nyttårsfeiring hjemme hos oss, men ønsker å variere menyen noe selv om det alltid er kalkun til hovedrett

 81. Vil gjerne vinne Trine! Bruker mange av oppskriftene dine, i dag laget vi Lussekatter, ble veldig gode 🙂

 82. Jeg bruker så og si kun dine oppskrifter når jeg lager mat, boken din har jeg snart «koket» ferdig 🙂 Har virkelig prøvd å tenke på hva jeg måttet savne på bloggen, men kan ikke komme på noe. Det eneste er at jeg kunne godt tenkt meg en egen fane for gryteretter. Ellers vil jeg bare ønske deg og dine en fin juletid 🙂

 83. Først og fremst: en fantastisk blogg! 🙂
  Om det er noe jeg savner, så må det være en samling av oppskrifter på julekjeks nå som det nærmer seg jul. Gjerne med litt «glemte» gamle kjeks, som hadde vært ekstra kjekt å kunne sette frem på bordet. 🙂 men alt i alt er jeg allerede fornøyd med bloggen, jeg. 😉 ha en strålende jul!

 84. Kjøkkenknivene våre synger virkelig på siste verset, og hvis vi ikke får nye til jul hadde det vært fantastisk å være heldig her! Jeg er daglig innom bloggen din som er til stor hjelp og inspirasjon i hverdagen! Har gjort så mange nye oppdagelser på matfronten her som familien min setter stor pris på. Tusen tusen takk for det:)

 85. Det knivsettet vil jeg veldig gjerne vinne!! Det er ikke noe jeg savner av oppskrifter som jeg kommer på nå. Liker at du beskriver godt hvordan man gjør (og ikke skal gjøre) i fremgangsmåten, det gjør at resultatet veldig ofte blir vellykket!

 86. Hei Trine!
  Takk for en inspirerende og flott blogg og ikke minst bok!
  Dine oppskrifter slår aldri feil!
  Det eneste jeg savner er flere glutenfrie og laktosefrie oppskrifter.
  Riktig god jul!

 87. ØYO sitt KNIVSETT kan gjøre meg mett!
  Kniver til frokost og fest, dette blir lett!
  Kjære Trine du kan hjelpe meg å vinne, det vil gi meg et uvurderlig minne.
  I denne søte juletid, kanskje en lavkarbo desert eller kake vil smake.God jul og takk for en inspirerende og flott blogg!

 88. Super blogg, har blitt brukt flittig de siste årene! Gleder meg til å prøve neste oppskrift som er Sara Bernhard. Disse knivene er høyt på ønskelisten! Kjøkken skuffen min har stort behov for nye 🙂

 89. Er innom bloggen din flere ganger i uka, og har mange favoritt retter. Noen mye retter med grytemat hadde vært fint

 90. Fantastisk blogg du gir oss. Finner faktisk det vi trenger her, til hverkdag og fest 🙂
  Hyggelig ta du også gir oss en konkurranse. Ja takk til kniver.

 91. Jeg er en matglad og bakeglad jente som følger bloggen din fast. Har prøvd flere av oppskriftene dine, og har nettopp fylt kakebokser med berlinerkranser og brune pinner 🙂
  Som den studenten jeg er, er jeg særlig glad i raske og gode middagsoppskrifter, og nye varianter av gjærbakst er alltid kjekt.
  Dersom jeg blir den heldige vinneren av et knivsett fra Øyo, lover jeg at det kommer til å bli flittig brukt 😀

 92. Hei! Knivsett hadde vært supert 🙂 Jeg har brukt mange oppskrifter fra bloggen din; middager, gjærbakst, kaker til barnebursdager. Kan ikke si jeg savner noe. 🙂

 93. Hvis jeg vinner disse knivene, skal jeg gi de videre i julegave til noen som virkelig trenger disse – mine foreldre!! Det er på tide med en oppgradering 😉

 94. Hærlig blogg, brukes stort sett daglig 🙂 Knivene ville vært kjærkomne da våre gamle ikke er kvasse lenger 😉 God Jul 🙂

 95. Melder meg på det tredje julelotteriet også 🙂 Finner alt jeg kan tenke meg i oppskrifttarkivet pluss litt til! Stor takk! 😀

 96. Jeg vil gjerne ha et ordentlig knivsett ja 😀 Da blir samboeren glad som er møkklei ikea-knivene våre 😛

  Skulle gjerne ønske å se noen gode gryteretter på bloggen din. Livet som fattig student er tøft, og vi savner noen gode og smaksfulle gryteretter-oppskrifter.

 97. Hadde vært fint med nye kniver! De hadde jeg gitt videre til studentsønnen som ønsker seg kniver til jul! Du har det meste på bloggen din, men norsk tradisjonsmat er det lite av. Føler at vi mister dette litt i all thaimat og andre utenlandske inspirasjoner…

 98. Et nytt knivsett til jul hadde vært en fin gave! Er stadig innom her og det er mange gode oppskrifter, og mye inspirasjon

 99. Hadde vært fint å vinne knivsettet. Har blitt kjent med bloggen din det siste halve året, og funnet mye inspirasjon her i en travel hverdag. Synes bloggen er delikat og mangfoldig, og savner ikke noe.

 100. Dine oppskrifter og metoder har bragt gjærbaksten min til nye høyder! Bakte nettopp pepperkaker fra din oppskrift. God jul fra Saint Paul, Minnesota!

 101. Hei,
  For ikke lenge siden ble jeg oppmerksom på siden din. Jeg er opptatt av middelhavsmat og asiatisk mat og med tre barn ved matfatet trenger jeg enkle, gode oppskrifter som de kan spise. Tenker mest på frukt og grønt.
  Siden din er mitt i blinken .
  Takk og lykke til med avstemningen.
  Mvh P.M

 102. Kan alltid trenge nye, gode kniver! Har dessuten en utslitt foodprosessor, tar gjerne imot tips om hvilken jeg bør kjøpe 😉

 103. Disse knivene hadde vært verdens beste julegave til meg selv! I skrivende stund har jeg akkurat tatt ut rykende ferske lussekatter av ovnen – selsagt bakt med din oppskrift. Selv om klokken er tolv på kvelden så ble det lussekattbaking i heimen tradisjon tro. Bloggen din er til stor inspirasjon og boken din får mange venner og familie til jul i år. Oppskriftønske: lassange uten lassangeplater ( har smakt med aubergine, men mangler oppskrift).

 104. Jeg trenger virkelig disse knivene, har kun en brukbar kniv som brukes til alt:-) men skaftet på den er litt ødelagt! Ja, det er virkelig på tide med noen nye kniver 😉 Er kjempeglad i denne bloggen din, er så glad for å kunne gå hit når jeg trenger noen ideer til noe å lage… Du er så kjempeflink! 🙂 vil ønske deg og familien din en fantastisk fin jul, dere virker som en herlig gjeng! Vi lagde forresten pepperkaker dine i dag, kjempe gode ! og så fin å jobbe med:-) og min kakefavoritt på bloggen din er Pavlovaen med creme fresh. Nam!! You rule 🙂 😉 så deg også på god morgen Norge, du var sååå søt:-)

 105. Disse knivene hadde nok tatt seg godt ut under treet! Skulle jeg ønsket meg noe hadde det nok vært ett innlegg med tips til en mer spennende matpakke! Er så lei av brødskiver med hvitost…

 106. Det knivsttet står hlgt på ønskelista mi.
  Tenk om eg hadde vore så heldig å vinne.
  No i førjulstida har eg brukt fleire gongar oppskrifta di til
  boller. Har laga aniskringle, boller, kanel i svingane av samme deig
  Vellykka alle gongar.

 107. Takk for mange flotte tips og oppskrifter som har resultert i gode og koselige måltider sammen med familie og venner! Vil gjerne ha flere oppskrifter ala fiskegryter bakt i ovn 🙂

 108. Disse knivene ønsker jeg meg så gjerne! Har prøvd ukesmemyen din noen ganger nå, faller godt i smak her hjemme hos oss! En inspirerende blogg. God jul!

 109. Dette knivsettet hadde vært perfekt å hatt på ny-kjøkkenet vårt. Krysser fingrene.:) Jeg er fast leser av bloggen,og bruker oppskriftene ofte. Du er til stor inspirasjon! Hadde vært supert med flere vegetar-retter og supper. Mvh Anne-Marit.

 110. Trines Matblogg har bidratt til å øke matforståelsen i huset betraktelig, og oppskriftene dine blir flittig brukt til både hverdag og fest. Samboeren min og jeg prøver å ikke spise så mye kjøtt, og da er det stas at du har så mange gode fiskeretter å by på. 🙂

  Det er ikke noe spesielt jeg savner i arkivet ditt, egentlig – håper du fortsetter å blogge!

 111. Jeg prøver lykken 🙂

  Syntes bloggen din er så fin, stor inspirasjon!!
  Hva med lett og rask kosemat som ikke trenger varmebehandling?

  Eks jeg elsker å ta cottage cheese, hakkede mandler, mandarinbiter og litt kanel og vips! Sunn og deilig julekos 😀

 112. Hei! Bloggen din er virkelig en fryd for øyet og oppskriftene er både fristende, morsomme og utradisjonelle (med enkelte inntrykk) På den andre siden savner jeg noen vegetarianer oppskrifter, kanskje du kunne laget en egen «mappe» for vegetarianer oppskrifter? Hadde satt pris på det 😉
  Sånn ellers elsker jeg bloggen din og hadde satt pris på et nytt sett kniver (mine begynner å bli litt på kanten)
  Hilsen kokkespira 😉

 113. Innom nettsiden den nesten hver dag! Kjempe flott side som inneholder «alt» . kunne kanskje også tatt med alternative ingredienser ved allergi?

 114. Jeg følger bloggen din jevnlig og har bare vært strålende fornøyd med alle oppskriftene som du har anbefalt her.

  Aller best liker jeg (og de mange jeg har anbefalt oppskriften videre til) torskeform med poteter, løk, paprika og feta, som har blitt en middagsklassiker hos oss.

  Jeg vil gjerne vinne knivsettet 🙂

 115. Gode kniver er et «must» på kjøkkenet! Disse kunne jeg veldig gjerne tenkt meg. Raske, sunne hverdagsretter føler jeg at mange kunne trenge i en hektisk hverdag! Dine ukemenyer er inspirerende!

 116. Åh for en fantastisk adventskonkurranse! Jeg er bruker stadig både blogg og bok til hverdags og fest, og har gitt boken i gave flere ganger til stor begeistring. Jeg liker spesielt godt lure baketips og ideer til middag og hverdagsmat! Det kunne kanskje vært en ide å samle noen bake- og middagstriks i en «tips og triks» spalte? Altså lure fremgangsmåter, hva kan bytter ut med hva, hvordan komme i gang etc.

  Takk for masse god inspirasjon og matglede:) god jul!

  Ingunn

 117. Vil gjerne vinne knivsett 🙂 Bloggen din er grunnlaget for 90 % av matlagingen hjemme hos oss. Og grunnen er enkel Det smaker alltid godt, nye variasjoner og beskrivelsene gjør at vi ikke bommer. For meg som ikke er en utpreget kokk, men liker å prøve nye ting, har jeg hatt mange bommerter på kjøkkenet, og det som i oppskriften høres enkelt ut, blir feil likevel. Med med dine gode beskrivelser og tips i kommentarene etterpå, blir det en lek. TIl og med mannen i huset sverger nå kun til Trine 🙂

 118. Takk for en fantastisk inspirerende blogg! Har lett etter en god oppskrift på frøbrød (dvs uten gjær). Kanskje du kjenner til noe?

 119. Bloggen din er veldig bra. Den har fine bilder, og gode beskrivelser som er lette å følge. Jeg bruker den ofte når jeg trenger middagsideer. Et knivsett står på ønskelisten.

 120. Er i full gang med julebakst med oppskrifter fra bloggen din. Så mye godt! Hadde lyst å sende linken til bloggen din til en matelskende venn i USA, men ingenting er vel (foreløpig?) på engelsk…? Planer om det?

 121. Er på bakedag i dag med fingermat og rødvin etterpå,her er det kaker fra bloggen din og fingermat fra boken,Fantastisk blogg og flott bok.Vi heier og stemmer på deg

 122. Bloggen din blir flittig brukt her i Nederland hvor jeg bor. Har aldri hvert noe særlig glad i å stå på kjøkkenet men med din blogg som inspirasjon har det blitt andere boller! Flere vegetaar retter hadde vært supert siden vi prøver og spise mindre kjøtt.

 123. Matbloggen din har blitt en favorittside hos oss. Utrolig mange gode oppskrifter, presentert på en oversiktlig og ryddig måte. Vi stemmer på deg til årets blogger. Et knivsett hadde vært supert å vinne.

 124. Hei.
  Har vært inne på siden din og sett på mange av de fine oppskriftene, har nå også prøvd verdens beste pepperkaker og kokosmakroner. Pepperkakene er ikke stekt ennå, men kokosmakronene ble godt mottatt 🙂
  Knivsettet så veldig bra ut, og da det er tid for utskifting av noen av mine kniver,kunne det være artig å prøve dette merket 🙂 Så jeg er gjerne med i trekning om det er mulig 🙂 God Jul !!

 125. Besøker matbloggen din flere ganger i uka og har laget mange av rettene dine. Du er så utrolig flink til å gjøre det enkelt og samtidig smake så godt!! I love it! Skulle gjerne hatt knivene da det trengs en oppgradering i knivskuffen min 🙂

 126. Trenger nye kniver, så dette hadde passet perfekt. Mange gode oppskrifter hos deg. Digger bloggen din. Ønsker meg en oppskrift på eggelikør!

 127. Hei Trine! Bloggen din er til stor inspirasjon for meg, jeg elsker oppskriftene og bildene du tar 🙂
  Jeg har gått på mat og restaurantfag og tenker på å gå i kokkelære til neste år, da hadde det vært helt topp med et nytt knivsett 🙂 Ha en god jul!

 128. Hei! Trinesmatblogg.no er hyppig brukt, og jeg er veldig takknemlig for denne siden for den har virkelig hjulpet meg til å bli mer interessert i matlaging. Jeg har bodd alene i mange år, og for tre år siden flyttet jeg inn i en familie på tre, og det var stor forskjell på å lage mat til fire i stedet for til en. Nå går det lettere, og mye takket være denne matbloggen!
  Jeg skulle gjerne hatt noen gode tips for hvordan tilberede to ulike middager på en gang, eller hvordan jeg kan lage middag til ikke-vegetarianere og til vegetarianere/veganer.
  Ønsker deg en riktig god førjulstid, og takk for alle gode oppskrifter og inspirasjon (og hjelp!)

 129. Åh, det hadde vært en fantastisk julegave til min mann ❤
  Jeg elsker desserter à la sjokolade, med noe friskt til. cheesecake og pannacotta er og supergodt. Problemet er at vi sjeldent har besøk, må kunne gjøre små porsjoner.

 130. Hei
  Det er flott knivsett som jeg også gjerne vil vinne:-)
  Jeg er fast leser av din blogg og baker mange av brødenen dine hver uke.
  Jeg har er nyttårsønske med noen nye brødoppskifter på grove og saftige brød.
  God og godt nyttår.
  Irene

 131. Jeg vil gjerne være med i konkurransen 🙂 Tusen takk for en inspirerende blogg, og en super kokebok! Endelig en kokebok der man faktisk kan lage alle oppskriftene og med dundrende suksess. Kunne kanskje ønsket meg mer vegetaroppskrifter om noe, men er veldig fornøyd med bloggen sånn som den er 🙂

 132. Jeg vil gjerne vinne☺ jeg setter stor pris på bloggen og har prøvd mange oppskrifter. Alle med stort hell. Klarte ikke komme på noe som jeg faktisk savner egentlig. Men ser jo at jeg selv kunne vært flinkere til å prøvd litt mer husmannskost og retter som kan brukes til god restemat. Både fra et økonomisk aspekt men spesielt med tanke på tidsklemma. Så oppskrifter som kan forbedres mye på forhånd til ukedagene, og slowcooking som kan utnyttes til restemat i helgene

 133. En god kniv er et nødvendig hjelpemiddel når god mat skal lages. I dag skal jeg lage fikenmarmelade med rødvin og «verdens beste biscotti» – de ble favoritter i fjor til jul.
  Takk for alle gode oppskrifter og inspirasjon

 134. Jeg vil og gjerne vinne. Jeg setter stor pris på bloggen din, ikke fordi jeg lager så mye herfra selv, men fordi den virkelig har vært til inspirasjon for Mamma. Det hadde derfor vært hyggelig å kunne gi henne dette knivsette som takk for mye god mat!

 135. Jeg er alltid fornøyd når jeg bruker dine oppskrifter, det er derfor jeg med stor glede stadig er innom og henter oppskrifter til middager og annet støtt og stadig. Noen av oppskriftene er mine absolutte favoritter, slik som den marokkanske gryten. Fantastisk god. Takk for maten, Trine 😉 PS.. Håper jeg vinner!!

 136. Har nettopp blitt fortalt fra en venninne hvor bra disse knivene er, og vil gjerne vinne. Synes du har en fantastisk flott Matside. Har laget pepperkaker fra din oppskrift, og det er de beste jeg har smakt, og det virker som barna også synes det 🙂

 137. Øyo produserer kniver av svært høy kvalitet, som jeg gjerne vil vinne. Matbloggen din har jeg fulgt med stor interesse et par år, og gleder meg til ukens meny hver søndag. Jeg har prøvd flere av oppskriftene dine, de er både smakfulle og godt beskrevet :o)) Jeg har ingen spesielle ønsker, for du følger årstidene med aktuelle oppskrifter som passer til tilgjengelige råvarer. Om man ikke følger slavisk oppskriften, bidrar den til inspirajson, og det trengs jo også :o))

 138. Jeg prøver lykken på og vinne disse flotte knivene 🙂 Jeg må bare takke deg, etter å ha prøvd din metode for gjærbakst (ved å ha i smør i terninger til slutt), vil jeg aldri gå tilbake på gamlemåten! For en forskjell denne metoden gjør på deigen!

 139. Dine oppskrifter brukes hyppig til glede for alle i familien! Gode kniver er et «must» på kjøkkenet, dersom jeg vinner knivene skal de gå som gave til min kjære studentdatter som har flyttet hjemmefra!

 140. Sverger til matbloggen din Trine, er alltid innom her når jeg planlegger ukens menye. Jeg savner oppskriften på Andeconfit på bloggen din. Lagde det i helgen 🙂 Ønsker meg knivsett til jul 🙂

 141. Det hadde supert å vinne disse gode kvalitetsknivene:) Må samtidig få takke for en kjempefin blogg der jeg henter mye inspirasjon.

 142. Elsker oppskriftene dine! Men savner en oppskrift på hjemmelaget marsipan… Eller har jeg leitet for dårlig på siden din?! 😉

 143. Hei!

  Nye kniver hadde vært kjekt for student med plutselig interesse for matlaging. Kommer av en eller annen årsak alltid inn på bloggen din etter et par googlesøk når jeg skal lage mat. Det er veldig kjekt! Bloggen din er en stor ressurs og jeg unner deg all suksess.

  Kanskje et par oppskrifter med fokus på økonomi hadde vært fint? Da tenker jeg på f. eks å lage rimelig mat slik at man kan fryse ned eller hvordan ta i bruk rester som ingredienser.

  Krysser fingre og tær.

 144. Er student og trenger virkelig noen gode(!) kniver i leiligheten. Disse hadde gjort seg 🙂
  Fin blogg forresten!

 145. Veldig glad i oppskriftene dine. Både kaker og middager er prøvd ut til alle mulige anledninger. En ting jeg hadde satt pris på til middagene var tips til hva man kan bruke restene til. F.eks pastasaus blir pizzasaus, lun linsesalat passer bra i pitaprød, kyllingrester blir kyllingsuppe osv… Da hadde det vært enklere å innføre en restemiddag i uka og inspirert til å kaste mindre mat 🙂

 146. Ønsker meg veldig et godt knivsett:-)
  Er det mulig at du kan lage til en kolonne hvor en kan hake av hvor mange personer en skal lage retten til. Slik at mengden på ingrediensene justeres opp eller ned enten en skal lage til 2 el 10. De fleste oppskriftene her er til 4 personer.

 147. Å, dette hadde vert tipp topp å vinne med all den kokkeleringen jeg bedriver. Et ordentlig og komplett knivsett er virkelig noe jeg har på ønskelisten, så jeg krysser alt jeg har for lvinnerlykke og førjulspresang 😀

  Jeg har selv boken din, og er veldig fornøyd med det. Jeg har en rekke intoleranser(samt cøliaki), men synes boken er en kjempefin inspirasjon uansett, og det er lett for meg å erstatte både her og der 🙂
  Du har veldig mange oppskrifter og god variasjon her inne, så det er vanskelig å finne ut noe å etterspørre. Men det er aldri feil med gode oppskrifter som inkluderer vilt (f.eks hjort, reinsdyrskav) og kanskje noken oppskrifter som er laktosefrie og glutenfrie? Jeg klarer fint å lage om oppskriftene til laktosefrie og glutenfrie sjølv, men mange andre trenger det gjerne svart på kvitt!:)

  Tvi tvi alle sammen!
  ..og riktig god førjulstid og jul til deg, Trine!

 148. Åh, er det én ting jeg virkelig mangler på kjøkkenet er det gode kniver! Elsker bringebærmarshmellowsene dine, kanskje har du flere varianter? 🙂

 149. For en flott premie – hadde vært veldig kjekt å vinne:-) Du har en fantastisk inspirasjonsrik blogg, jeg lager noe herfra flere ganger i uken. Serverte helstekt kalkun i går med din appelsin- og chilisaus til, hadde aldri kommet på at jeg kunne servere noe annet enn fløtesausen jeg i alle år har laget på kraft av innmaten uten å ha sett dette på bloggen din. Løftet virkelig middagen til et nytt nivå og fikk masse skryt:-) Søkte nettopp etter oppskrift på kokosmakroner – noe jeg ikke fant hos deg;-). God jul!

  Mvh Kjersti

 150. Åhhh, disse vil jeg veldig gjerne vinne! Kjæresten min brakk den dyreste kniven han hadde for ikke så lenge siden, så dette hadde jo vært en perfekt julegave 🙂 Forøvrig følger jeg mye med på bloggen din og synes du lager veldig mye spennende mat og bakst! Dog er jeg selv «sensitiv» og tåler dårlig gluten/laktose osv, så mer «allergivennlig» mat hadde vært gøy å lese om 🙂 Stå på!

 151. Hei Trine! Jeg finner stort sett alt jeg leter etter på din blogg, så er storfornøyd! Om det er noe jeg savner er det flere oppskrifter på brød som kan lages med en gang (og da må eltes) og som kan stekes i brødform. Jeg har dessverre ikke støpejern eller kjøkkenmaskin foreløpig så må bruke det jeg har. Du er forøvrig flink til å tenke på oss som ikke har kjøkkenmaskin også. Hadde også vært supert med en fast spalte hvor du lærer bort litt av kunnskapen din(slik som det fine gjærbakst-innlegget der du forklarer gjærens funksjon osv). Du kunne feks ha lært bort kutte-teknikker, lært bort gode sauseoppskrifter(sikker på at du er god!). Håper jeg vinner nye kniver!

 152. Hei! Lussekattene fra bloggen ble bakt i går og var super gode! Jeg blir alltid glad for inspirasjon rundt fiskemiddager.

 153. God søndag Trine !
  Matbloggen din gjør vår hverdag mye letter, enten det er en hektisk hverdag eller god middag med gode venner. Jeg finner alltid en oppskrift som passer inn!
  Og knvien tror jeg hadde passet min mann slik at han kunne stått enda litt mer på kjøkkenbenken 🙂

 154. Oi, beste konkurransepremien jeg har sett på lenge! Nå krysser jeg alt som krysses kan, haha. Ønsker meg knivsett fra Øyo, og har mange ganger vært på nippet til å kjøpe det på nettet, men det er jo en del penger da… Så ombestemmer meg alltid i siste liten 😛

  Når det gjelder tips til oppskrifter på bloggen din savner jeg kanskje litt flere vegetaroppskrifter UTEN mye gluten. Altså annet enn pai, pasta o.l. 🙂 Men kan ikke klage, har hentet mange gode favorittoppskrifter herfra.

  Mvh Tonje

 155. Synes at ukesmenyene er kjekke å se igjennom, for å få inspirasjon og nye oppskrifter! Kunne gjerne tenkt med flere oppskrifter med tofu og annet vegetarisk 🙂

 156. Hei Trine! Jeg er veldig fornøyd med oppskriftene dine, de jeg har prøvd er helt nydelige! 🙂 Din blogg er faktisk den eneste jeg stikker innom daglig for inspirasjon. Om det er noe jeg savner så må det være flere oppskrifter der jeg kan finne alle ingredienser og råvarer i nærbutikken. Vi har ikke Meny eller Ultra i nærheten, og selv om Thaibutikken her har et godt utvalg av forskjellige produkter så er ikke alt å finne der heller.

 157. Dette er supre kniver! Ja takk 🙂 Jeg har laget mange av de eltefrie brødene mange ganger. Vi elsker dem her i huset. Men, tips om hvordan de ikke skal bli så klissete inni mottas med takk. (brødet «sitter igjen» på kniven)

 158. Hei Trine

  For en kjekk premie.

  Følger deg mest fra Instagram:)
  Du kan så mye om dette så istede for å si hva som mangler gir eg deg noe Tips!

  For og få enda bedre resultat ved brød baking;)

  Halver gjær mengden du bruker, tar bare litt lengre tid å bli dobbel,ein metter melet meir med veske:)

  Begynn gjerne stekingen av alle slag brød på 250-260 grader så etter 5 minutter ned til 220.
  heving av brød er kun i begynnelsen derfor den høye tempen;)

  Ha en Go Søndag
  Love Love

 159. Fekk stadig smake deilig mat hos venner som hadde henta oppskrift hos trines mablogg. Mat med det lille ekstra, og god beskrivelse av framgangsmåten. Savner ingenting, men knivane begynner å trenge utskifting så eg vil gjerne vere med på trekninga 😉

 160. Jeg er veldig fornøyd med bloggen din sånn den er. Derfor jeg bruker den mye og. Kanskje flere tapas / finger mat retter. Eller noen retter der tempura er brukt. Men er kjempe fornøyd :-). Vivian

 161. Tusen takk for den beste bloggen 🙂 I dag kikket jeg etter oppskrifter på julesild – men det fant jeg ikke! God jul.

 162. Jeg synes bloggen din er kjempebra, og bruker den ofte. Noe av det jeg bruker mest er oppskriftene på fiskerettene. Disse synes jeg er utradisjonelle, spennende og utrolig gode. Jeg regner meg selv som relativt god til å lage mat, men fisk har jeg slitt litt med. Men ikke etter at jeg begynte å bruke dine oppskrifter. Suksess hver gang! Så jeg håper du vil fortsette med å legge ut flere fiskeretter.

 163. Takk for en kjempefin og inspirerende blogg! Jeg er stadig innom bloggen din og har anbefalt den til mange venner og kjente!
  Jeg kan godt tenke meg flere wokoppskrifter og thaioppskrifter, selv om det har kommet flere oppskrifter inspirert fra Thailand det siste året:)

 164. Hei Trine. Var nettopp inne på bloggen din og fant noen oppskrifter jeg tenker skal bli servert i julen. Så setter inn støte kommende uke for litt hjemmebakst. Forresten hadde det vært gøy å vinne knivsettet:-) Ha riktig god jul.

 165. Trenger virkelig ordentlige kniver! Tusen takk for mange gode oppskrifter. Har reddet både hverdag og fest flere ganger!

 166. For en premie,- den hadde jo virkelig vært noe 🙂

  Savner kanskje påleggssalater… eggesalat, italiensk salat osv.

 167. Takk for en kjempe fin og inspirerende blogg! Liker virkelig dagens give away, kunne så absolutt trengt noen nye kniver. God jul!

 168. Du har en fantastisk kilde til matglede her, lite å ønske mer her. Skulle det være en ting: mer om valg av råvarer, fokus på mat etter sesong og bærekraftige produkter? Uansett: fortsett sånn lagom i samme sporet:)

 169. Hola. Jeg jobber i en bolig for psykisk utviklingshemmede, og vi bruker bloggen din til inspirasjon flere ganger i uka, med strålende resultater hver gang. Hadde jo vært stilig å kunne hatt ordentlige kniver på jobb også. Ellers hadde det vært spennende å sett deg eksperimentere med lakris i maten.

 170. Hei Trine. Har aldri vært noe glad i supper, men etter å ha laget noen av dine, spesielt gulrot/paprika har vi suppe minst en gang i uken. Bruker bloggen din nesten daglig og maten smaker utrolig bedre en tidligere. Ikke minst er det fint at man ikke må ha mange «rare» ingredienser for å få det til. Har stemt på deg

 171. Klokken er nå passert kl. 22, og det er ikke lengre mulighet for å melde seg på trekningen. Den heldige vinneren offentliggjøres så snart jeg har gjennomført trekningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.