bakeDet er alltid stor stas når det dumper et nytt matblad ned i postkassen. Nå er det enda mer å glede seg til, siden det endelig har kommet et norsk bakemagasin på markedet, nemlig BAKE. BAKE er som tittelen antyder et rent bakemagasin, noe jeg har savnet på det norske markedet.

Ideen til BAKE fikk matbloggkollega Ellen Lundring, som troppet opp hos Aftenposten og serverte fersk bakst sammen med ideen sin. Aftenposten tente på ideen og Ellen fikk plass i redaktørstolen. Hobbybakeren Ellen er utdannet journalist, og får i redaktørstolen kombinert både utdannelsen og hobbyen sin, og det blir det bra saker av. Til nå har hun, sammen med flinke skribenter og fotografer, laget to flotte utgaver av BAKE. Jeg gleder meg allerede til det neste.

BAKE har flere faste spalter. Blant annet er konditor Sverre Sætre fast spaltist. I det siste nummeret deler han «brett-og-strekk»-metoden (som er en spennende variant av det eltefrie brødet) og deler ellers gode oppskrifter på saltbakst. Sverre har også en egen «bakeskole» i hvert nummer, hvor han deler gode baketips.

bake

I BAKE finner du også portretter av kjente bakeprofiler, i siste nummer selverklært «Kakemonster» Lise Finckenhagen, som også deler noen av sine gode oppskrifter fra den flotte kokeboken sin Slikkepott.

bake

I tillegg til spennende intervjuer, portretter og artikler, finner du reisereportasjer – og mye mer.

Magasinet er selvsagt spekket med gode og inspirerende oppskrifter, og oppskriftsseriene er laget for BAKE og ikke kjøpt av (utenlandske) byråer, som man ofte kan se i andre matblader. Magasinet er også illustrert med fine og fristende bilder, fritt for de rosa tonene som synes å ligge som et slør over det meste som ellers har med baking å gjøre, og jeg vil tro at magasinet appellerer godt til både kvinner og menn.

Prøv det gjerne du også, og tegn et abonnement på 6 eller 11 utgaver, til henholdsvis kr. 199 og kr. 329 ved å klikke HER.

bake

GOD BAKST!

(For ordens skyld, dette innlegget er skrevet etter eget initiativ, og ikke etter oppdrag fra BAKE. Dersom du velger å kjøpe et abonnement via banneret i høyremenyen eller lenken i dette innlegget, får jeg imidlertid en liten andel av salget.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.