God og enkel lunsj eller kveldskos! Hva med å steke en kyllingfilet eller to ekstra neste gang, så har du til en god lunsj eller kveldskos dagen etter?

Godt brød (2 skiver pr person) eller et stykke foccacia (delt i to på langs)
Aioli
Kyllingfilet, stekt og skjært i rause skiver
Tomater, i skiver, evt delt i to hvis du bruker småtomater
Mozzarella
Salat
Olivenolje
Nykvernet pepper
Pinjekjerner, lett ristet i pannen
Frisk basilikum
Bruk ferdig aioli eller lag aioli ved å blande litt finhakket hvitløk med litt lettmajones. Smør aiolien på brødet. Legg renset og skylt salat på brødet og fordel kylling, tomat og mozzarellaost oppå. Ringle over litt god olivenolje og ha over et par drag med nykvernet pepper. Strø de ristede pinjekjernene over, pynt med basilikum, og legg den andre brødskiven eller toppen av foccaciaen oppå.
Enjoy!
Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Denne så veldig god ut – en slik sandwich må jeg teste ut :)En inspirerende blogg forresten!Hilsen Marit

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste