
Annonse
Dette er en test ...
Annonse
Ingredienser
KAKEBUNN
4 | egg |
3 dl | sukker |
SJOKOLADEKREM
3 dl | kremfløte |
200 g | kokesjokolade , hakket |
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme. Finn frem en liten langpanne (ca. 25 x 33 cm) eller en springform på ca. 26 cm, og kle den med bakepapir eller smør og strø formen med Bremykt Flytende.
Finn frem en kjøkkenmaskin med visper og pisk egg, sukker og vaniljesukker til en luftig eggedosis. Tilsett kefir og rør sammen, Bland de tørre ingrediensen og sikt dem i eggeblandingen vekselsvis med Bremykt Flytende. (1 dl Bremykt Flytende utgjør ca. 90 gram.) Ikke rør mer enn det som er nødvendig for at alt skal bli godt blandet sammen, slik at du beholder mest mulig luft i røra.

Stekes på midterste rille i 100 minutter …
- Varier med andre …
- Oppbevares …
Publisert 14. 1. 2020