hellstrøm bare mat1Eyvind Hellstøm kom i høst med en ny kokebok, «Bare mat fra mitt kjøkken«. Jeg har fått ordnet et eksklusivt tilbud til dere, og kan tilby 20% avslag på boken til og med 26. oktober 2013!

I boken inviterer Hellstrøm oss inn i sitt eget kjøkken, hvor han presenterer klassiske oppskrifter og nye smaker – mat han liker å servere hjemme hos seg selv. Rettene som presenteres er relativt enkle og overkommelige for de aller fleste.

Boken er delt opp i 6 deler, «supper og salater», «fisk og skalldyr», «kjøtt», «sauser og dipper», «tilbehør» og «kaker og desserter». I boken serverer Hellstrøm blant annet lapskaus, kjøttkaker, tomatsuppe, kamskjell, sjøkreps, makroner, gazpatcho, hamburger, lammecarrè, andebryst og fiskesuppe, for å nevne noe.

Med på laget har han med seg kokebokforfatter og kokk Kristin Jacobsen – og bak kamera står fotograf (og «matograf«) Stian Broch som har tatt de fine og fristende bildene som boken er rikt illustrert med.

Du bestiller boken ved å trykke HER (eller på linken ovenfor) og benytte rabattkoden TRINESBAREMAT. Du får da 20% avslag på boken og betaler kr. 319 pr. bok (veiledende pris er kr. 399). Boken sendes deg portofritt. (Tilbudet gjelder tom. 26. oktober 2013.)

Noe å tenke på til deg selv eller som gave til dine matglade venner?

Ta gjerne også en titt på KOKEBOKHYLLEN min hos tanum.no, hvor du finner flere kokebokfavoritter.

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.