En venninne fylte nylig 40 år, og som gave inviterte venninnegjengen på jentetur til Holmsbu Spa og resort, med ditto opplegg, og 3-retters middag i rorbua på kvelden. Middagen var det stort sett jeg som regisserte, med gode hjelpere som villig dissekerte scampi på jakt etter tarm og ellers ryddet opp etter meg på det trange kjøkkenet. Menyen besto av:

På vei hjemover søndag formiddag var det lunsj på Villa Malla på Filtvedt. Det angret vi slett ikke på. Nydelig mat i flotte omgivelser – og ikke minst i nydelig vær! De pleier å ha brunchbuffet på søndager, og det var et rikholdig utvalg av oster, grønnsaker, salater, frisk frukt, oljer, pestoer, nyyydelig aioli og godt brød – for å nevne noe. Det var dessverre dårlig utvalg av kjøtt og fisk; av kjøtt var det kun noe tørt og trått lammekjøtt og kylling som hadde sett bedre dager. Av fiskemat var det kun en tunfiskrøre, punktum. Når det er sagt så gjorde det ikke noe for meg og mine venninner, vi hadde likevel et velsmakende og minnerikt måltid i solen.
Bildene taler vel for seg…
Etter maten spaserte vi rundt på stedet, og lot oss imponere over smakfull innredning og design, i fint samspill med naturen. Og ble hensatt til sydlige breddegrader.
En ting er sikkert, hit skal jeg tilbake, med mann og barn! Ta deg en tur du også da vel!
Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Takk for titten, rart det du sier ang utvalget av kjøtt/fisk på buffet. Vi var på kurs på SAS hotellet Gardermoen sist uke, og der var det samme. Mye spennende til, men dårlig m kjøtt/fisk.ps! kjempekoselig blogg du har

  2. Så jo bare helt utrolig bra ut. Mye spennende å prøve der selv om det ikke var stort utvalg i kjøtt og fisk 🙂

  3. Ja, det er virkelig nydelig på Villamalla! 🙂 Utvalget av kjøtt og fisk var utrolig bra når vi var der for en måned siden. Men tror det er litt forskjell på brunchbuffeten og middagsbuffeten de serverer etter kl. 16 på ettermiddagen. Vi fikk scampi, lam, svin, okse, nydelig smørfisk, kylling, osv…Anbefaler alle til å dra dit på ettermiddag/kveld…da er det den beste maten som serveres. Ettersom jeg har forstått det:)

  4. Så flott blogg du har! Kjempefin oppsummering av Villa Malla må jeg si. Jeg bor der ute, så jeg kjenner stedet godt, og anbefaler alle å ta en tur innom. Hilsen Euroace

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.