På matmessen SMAK ble årets grønne kokk kåret, og jeg var en av de heldige som var invitert av Opplysningskontoret for frukt og grønt for å smake på konkurransematen. Etter at dommerne hadde forsynt seg, vel og merke.

Det deltok 6 lag, som hver besto av to kokker fra ulike restauranter i Oslo og Stavanger, samt fra Centra på Høvik. Det skulle tilberedes 5 retter til en buffet til 12 personer, og rettene skulle utelukkende lages av frukt og grønnsaker. Det ble dekket imponerende bord, med de deiligste retter. Både visuelt og smaksmessig. Du verden som jeg koste meg! Det må slett ikke alltid være kjøtt eller fisk på tallerkenen for at det skal bli et nydelig måltid!

Dommerpanelet besto av Geir Magnus Svae, Tom Victor Gausdal, Kristine Hartviksen, Håvard Ravn Larsen og Jørn Lie.

Etter en jevn konkurranse gikk seieren til slutt til Stavanger, og Raymond Grimstad og Christopher Davidsen. GRATULERER!

Du kan lese mer om konkurransen her og vinneroppskriftene finner du her.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0a6b330eea66cdb15b97f5696e1af9b78ddafd84

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Åh, jeg skulle så gjerne vært der. Synd jeg måtte bli hjemme denne gangen – men det er ikke alltid jeg får det til når jeg må reise så langt….
    Det så rett og slett lekkert ut!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste