Høsten er ugjenkallelig på vei, og det er ikke like stor stas å nyte helgelunsjen på terrassen lengre. Her kommer likevel en sandwichvariant, som for øvrig også kan nytes inne. Jeg har brukt kyllingpålegg på sandwichen som er avbildet, men aller best blir det om du tar deg tid til å steke noen kyllingfileter som du skjærer i skiver. Jeg har her brukt foccacia, men her kan du bruke brød etter fritt valg. Beregn to skiver per person. Man tager:

*
Godt brød
Kylling
Salat
Tomat, i skiver
bacon, sprøstekt
rødløk. i tynne ringer
*
4 ss lettrømme
4 ss majones
1 fedd hvitløk, finhakket
chilisaus (smak til)
sitronsaft
salt og pepper
*
Bland sammen ingrediensene til dressingen og smør et lag på brødet. Fordel salat og kylling på brødet og deretter tomatskivene, det sprøstekte baconet og løkringene. Legg den andre skiven (som du også har smurt litt dressing på) over og server gjerne resten av dressingen i en liten skål ved siden av.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. den så god ut.:-) spiste det ute i sverige i sommer..og den var ikke veldig god…for mye loff bla.:-)

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste