Etter en hektisk arbeidsuke er vi alltid to som ønsker å sove litt lenge i helgene, men det er sjelden noen melder seg frivillig til å stå opp først. I dag var det imidlertid litt annerledes. Da jeg i halv åttetiden ble vekket av den opplagte og glassklare stemmen til junior fra barneværelset, spratt jeg opp, kledde på meg og gikk sporenstreks ned til postkassen for å hente dagens Romerikes Blad. Som lørdager flest er det helgebilaget som ble åpnet først, men det som var litt annerledes denne gangen var at jeg selv preget forsiden… Spent blar jeg opp avisen, for å se resultatet fra forrige ukes middag med journalist og fotograf som middagsgjester, og finner hele 4 sider med tekst og bilder om meg selv!

Resultatet kan du lese i dagens papirutgave av Romerikes Blad og i nettutgaven HER.

Og i morgen er det min tur til å sove lenge! Ha en fin lørdag!

(Faksimile fra Romerikes Blad, foto: Martin Slottemo Lyngstad)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Oi, så morsomt!!Jeg er titt og ofte innom bloggen din, og blir alltid inspirert og imponert, men har aldri lagt igjen noen 'lyd.' Men nå må jeg jo- GRATULERER!.. om det går an å si det:) Kjempemorsomt å se en slik fin sak- om en nydelig blogg- og ei helt sikkert like nydelig dame.Du sprer mye godt du, og nå får flere se det. Bra!Ha en god god lørdag i sola:)

  2. Å så gøy, skulle ønske jeg fikk lest hele repotasjen, får håpe de legger den på weben. Sov godt imorgen.og gratulere med omtale i avisen, gleder meg på dine vegne.

  3. Så morro;)Skulle vært morro å lese hele artikkelen, men det kan jo hende den blir lagt ut etter hvert!Ha en fin lørdag, så må du sove godt og lenge i morgen det synes jeg du har fortjent;)Klem fra Grete

  4. så kjekt!! det fortjener du! syns du er kjempe flink, og som en fersk husmor så er eg blitt inspirert meir enn ein gang:) God helg:)

  5. Gratulerer så mye – du fortjener denne reportasjen, bloggen din er helt topp, utrolig mange gode oppskrifter! God helg!

  6. Så moro å lese om deg i RB. Det er egentlig litt komisk, for jeg var inne på bloggen din for en stund siden for å finne oppskrift på Foccatia, og i dag står den en Foccatia til heving – imens leser jeg litt i RB, og der er det jammen reportasje om deg 🙂 Det er en kjempefin blogg du har, her kan man hente masse inspirasjon 🙂 Gleder meg til å servere din Foccatia når jeg får besøk i kveld!Hilsen Kjersti G

  7. Tusen takk alle sammen!Og takk for tipset, Vibeke! Artikkelen ble lagt ut mens jeg var ute en tur, men nå er innlegget oppdatert med lenke for de som er interessert!Trine 😉

  8. En velfortjent anerkjennelse! Utrolig flott blogg du har her altså:-) En sann inspirasjon!

  9. Morsomt. Setter utrolig pris på bloggen din. Den er til stor inspirasjon!! Morsomt å lese om deg også.Ha en fin lørdag.Marte

  10. Herlig artikkel om Norges mest inspirerende blogg! Håper du vil ha glede av den lenge lenge 🙂

  11. Så flott reportasje!Jeg er så glad i bloggen din nettopp fordi den er både spennende og utfordrende, men også enkel!Du stiller med hverdagsmat, som til tross for at den er enkel og tilberede er både smaksrik og lekker og se til. Og så unngår man det klassiske problemet som dukker opp om man blas opp i kokebøker; man må ut på leting etter ingredienser man vanligvis ikke har i hus, eller man må ha laget diverse ting på forhånd..Hos deg finner jeg alltid noe som frister, og som heller ikke koster skjorta, noe som er viktig for en matglad student som meg :)Bildene dine er også fantastisk fine. Håper virkelig du bare fortsetter med dette, og så håper jeg med det samme at jeg blir en like flink "matmor" med tida 😀

  12. Oy så koselig at du og denne flotte bloggen får omtale!Også så søt hund du har!Er det en Kerry Blue?Sove godt til langt på mårradaan!

  13. Flinke, flinke mammaen min 🙂 Jeg måtte selvfølgelig kjøpe Romerikes Blad i stad, hvor du så pent frydet hele forsiden på lørdagsbilaget. Morsomt at du fikk denne oppmerksomheten, det er absolutt fortjent! :)Og Lin: Lilla Mia er en dårlig frisert Dverg Schnauzer. 🙂 Hihi..

  14. Hei. Super artikkel. Jeg titter fra tid til annen innom her hos deg og henter inspirasjon, men har ikke lagt igjen noe spor tidligere. Tusen takk for at du deler dine oppskrifter. ☺

  15. Velskrevt og genuin artikkel, gratulerer! Kjempe gøy for meg å stå som eksempel på andre matbloggere, tusen takk! :o)

  16. Gratulerer med utrolig flott artikkel. Må seg meg enig med alle de andre kommentarene, du har en flott blogg som inspirerer. Tusen takk for at du deler ;-)klem solfrid ¤

  17. Fin blogg, fin artikkel!Det jeg ikke fatter og begriper er hvordan du får det til?!? Hvordan klarer du både å handle gode råvarer, lage deilig mat, fotografere den, skrive og publisere blogginnlegg nesten hver ENESTE dag – innimellom jobb, toåring og hundelufting?!??? Hilsen en matblogger som sliter med tidsklemma….

  18. Hei fru Lou, Tusen takk for koselig tilbakemelding! Hvordan jeg får tid til bloggingen? Jo, mat må vi ha uansett og i hverdagen satser jeg stort sett på enkle retter. Vi har som regel en plan for hva som skal stå på menyen de nærmeste dagene og handler ca 2 ganger pr uke. Fotoapparatet er alltid innen rekkevidde og fotograferingen er som regel raskt unnagjort (slik at maten ikke blir kald). Ellers har jeg en kjempesnill mann som uoppfordret tar oppvasken og som tar i et tak hjemme. Når det gjelder bloggingen tar jeg dette når jeg har tid, og ferdigstiller ofte flere innlegg når jeg først er i gang. Ellers ser ikke så mye tv da… Trine 😉

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste