En velsmakende potetsalat, som smaker godt til de fleste grillede og stekte kjøttretter.

500 gram poteter, gjerne nypoteter, i tykke skiver
olivenolje
1 rødløk, i skiver
fetaost, i terninger
8 cherrytomater, delt i to
6 soltørkede tomater, grovt hakket
4 hvitløkfedd, finhakket
2 vårløk, i skiver
en neve sorte steinfrie oliven
en neve pinjekjerner, ristet
friske urter
Lag dressing av:
olivenolje
balsamicoeddik
salt og pepper

Kok potetene i saltet vann. Hell av vannet og hold potetene varme. Fres de øvrige grønnsakene i olivenolje, til løken blir myk. Ha potetene og de varme grønnsakene i en bolle. Ha i krydderurter etter smak og dressingen, og bland det hele forsiktig sammen. Serveres lunken.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste