Balsamicoeddik er tradisjonelt sett ikke er naturlig tilbehør til bær, men det er det nå…

1 1/2 dl vann
1-1 1/2 dl sukker
250 g bringebær
1 vaniljestang
saft fra 1/2 lime
1-2 ts god balsamicoeddik

Kok opp vann og sukker under omrøring. Ha bringebærene og vaniljestangen (del på langs og skrap ut frøene) i en bolle og hell sukkerlaken over. Smak til med limesaft og balsamicoeddik. La stå å trekke i minst en time. Ta så opp vaniljestangen og kjør blandingen i en foodprosessor eller stavmikser slik at du får en glatt saus. Serveres til vaniljeis, panna cotta, brownies – eller noe annet godt!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Dette så fancy ut. Må prøves, takk for tips! Jeg har dessuten en hel pakke vaniljestenger liggende som definitivt trengs å utforskes 🙂 Noen flere ideer til bruksområde?

  2. Jeg lagde denne med bringebær og rips og det ble knallgodt!

    (Balsamicoen jeg brukte var smakssatt med skogsbær.)

Leave a Reply to Trine ;) Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste