Det har jammen ikke vært mye kreativ matlaging her i heimen det siste året! Morgen-, formiddags-, ettermiddags- og kveldskvalme satte en bastant demper for det, sammen med totalforbud mot vin, parmaskinke, blåmuggost, brie og en hel del andre herligheter. Da er det jammen ikke mye igjen som gir mening i livet – annet enn en liten guttepjokk i mammas mage som selvfølgelig skulle få optimale forhold. Og det har han fått, ingen tvil om det – han er jo verdens skjønneste og mest perfekte lille gutt!

 

To dager etter fødselen bakte jeg foccaccia og fikk Viggo til å handle inn parmaskinke, brie, aioli, blåmuggost, tomater, mozzarellaost og en masse annet godt, og det var det beste måltidet jeg hadde smakt på lenge. Men, her inne i tjukkeste ammetåka er det ikke alltid lett å få tid til å lage mat på ettermiddagene lengre. Og ikke lett å komme seg ut å handle gode råvarer heller. Og de som kjenner Viggo vet jo hvor mye han svetter hvis han må dra på butikken med en “vanskelig” handleliste…

 

Men, nå er jeg snart tilbake! Og med en baby som sover over natta er det også lov til å ta et glass vin eller to, og da smaker jo maten ofte enda bedre! Så nå skal det børstes støv av kokebøkene og matgleden skal igjen blomstre på kjøkkenet i Uren Luren!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste